Σαράφης: «Πάντα έλεγα ότι ο Τζόλης είναι ο νέος Βαζέχα»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2021

Για τον Κωνσταντέλια, τον Τζόλη και την επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία να προωθεί παιδιά των ακαδημιών μίλησε ο Σταύρος Σαράφης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας, μάλιστα, ότι ο νεαρός επιθετικός είναι ο νέος... Βαζέχα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Κωνσταντέλια: «Δεν είναι μόνο αυτός. Αρκετά παιδιά έχουν πάει προς τα πάνω και υπάρχει ποιότητα στα τμήματα. Είναι ένα παιδί που έχει ταλέντο αλλά είναι άγουρος. Θέλει δουλειά. Σημασία έχει να δουλεύει, να ακούει και να έχει το κεφάλι κάτω. Να είναι σοβαρός και δουλευταράς μέσα στο γήπεδο. Να κρατά τις συμβουλές και να βελτιώνεσαι καθημερινά. Έχουν περάσει πολλά παιδιά και έχουν χαθεί από τα τμήματα. Ευτυχώς, υπάρχει ο Πάμπλο και πιστεύει στα παιδιά αυτά».

Για τη μη αξιοποίηση των ακαδημιών: «Οι ξένοι προπονητές θέλουν να φέρουν αποτελέσματα και να έχουν έμπειρους παίκτες. Δεν κάθεται ο προπονητής να ασχοληθεί με την νεότερη ηλικία καθώς ξέρει ότι υπάρχει πίεση και αν δεν έχει τα αποτελέσματα θα ανοίξει η πόρτα. Τώρα, όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος που έζησε και ζει μέσα στην οικογένεια. Έχει δουλέψει στις ακαδημίες και μπορεί να προωθεί τα παιδιά αυτά. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο».

Για Τζόλη: «Από τη στιγμή που είναι παίκτης της ενδεκάδας είναι λογικό ότι παίρνει τη θέση με την αξία του. Έχει το ταλέντο και την ποιότητα να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του. Είναι τυχερά τα παιδιά καθώς τους δίνονται ευκαιρίες και πρέπει να τις αρπάξουν».

Για την αδυναμία του: «Ο Τζόλης. Είναι παίκτης περιοχής, που κινείται γρήγορα και έξυπνα. Με την μπάλα στα πόδια καλύπτει το μείον που έχει στο κεφάλι καθώς δεν είναι τόσο καλός σε αυτό το κομμάτι. Πάντα το θυμάμαι ότι ακόμη και 15 λεπτά να έπαιζε,  θα έβαζε γκολ. Έλεγα ότι είναι ο νέος Βαζέχα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.