Σαράφης: «Ας το βάλει και ο τερματοφύλακας...»

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Σαράφης. 

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Δικεφάλου με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ίδιος έκανε ειδική μνεία στον παράγοντα... έδρα,  στο τι περιμένει να δει αλλά και την πρόβλεψη που κάνει για τον σκόρερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για την αναμέτρηση: «Είναι ένα παιχνίδι που δείχνει πως πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη δυσκολία, όπου όποια ομάδα βρει πρώτη το γκολ θα έχει το προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ο κόσμος θα είναι δίπλα του».

Για την συνεισφορά της Τούμπας: «Ο κόσμος είναι διψασμένος και η Τούμπα θα είναι ο 12ος παίκτης, ενώ μετά από όσα έγιναν στη Γαλλία θα πρέπει να υπάρχει σωστή συμπεριφορά των φιλάθλων. Αυτή την προσμονή από τον κόσμο δεν τη θυμάμαι τα τελευταία χρόνια»

Για τον παίκτη που περιμένει να κάνει τη διαφορά από τους Γάλλους: «Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει όλη η ομάδα, δεν είναι ένας παίκτης μόνο από την αντίπαλη ομάδα. Θα πρέπει να είναι όλοι ψύχραιμοι και να βγάζουν στον αγώνα όσα ξέρουν. Όποια ομάδα βάλει πρώτη το γκολ, αυτή θα προκριθεί. Τα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές, είναι σε καλή κατάσταση και αν σήμερα είναι καλή δεν θα έχει κανένα πρόβλημα». 

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στο αμυντικό κομμάτι και θα είναι αρκετά προσεκτικοί οι δύο προπονητές από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης».

Για τη δική του πρόβλεψη: «Θέλω να προκριθεί ο ΠΑΟΚ, ας το βάλει και ένας από τον πάγκο, όπως ο Καντουρί στη Γαλλία. Ας το βάλει και ο τερματοφύλακας»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.