Σάντος στους δημοσιογράφους για τον Ρονάλντο: «Από εσάς το άκουσα»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2022

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ είναι σε εξέλιξη ωστόσο μια άλλη ποδοσφαιρική είδηση που απασχολεί τις τελευταίες μέρες είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ - σταρ συνδέεται κυρίως με ομάδες από το Κατάρ οι οποίες είναι αποφασισμένες να τον φέρουν στην χώρα τους αφού του προσφέρουν κυριολεκτικά «γη και ύδωρ».

Η Marca με δημοσίευμα της σήμερα το πρωί έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα παρουσιάζοντας μάλιστα ως «τελειωμένη» την υπόθεση μεταγραφής τους στην Αλ - Νάσρ αναφέροντας ότι θα αγωνίζεται εκεί μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Όπως ήταν επόμενο ο ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας Φερνάντο Σάντος ερωτήθηκε σχετικά με αυτό στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εν όψει της αυριανής (6/12) αναμέτρησης για τους «16», κόντρα στην Ελβετία.

Ωστόσο ο Σάντος δεν έδωσε... φως στην υπόθεση αφού ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι γι' αυτό, αφού δεν έχει μιλήσει με τον Πορτογάλο σούπερ - σταρ, όμως τόνισε ότι παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο. Αναλυτικά ανέφερε: "Δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό. Δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό μέχρι πριν από λίγα λεπτά που έφτασα εδώ. Αλλά αυτή είναι η απόφασή του. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.