Εκτός του Σαντίκου και ο Λόπεζ στη λίστα των επιθετικών του Άρη

Metrosport Team16 Ιουλίου 2020

Τον βασικό επιθετικό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν ψάχνουν στον Αρη και στο τραπέζι έχουν πέσει δύο υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, οι οποίοι είχαν απασχολήσει εκ νέου τους Κιτρινόμαυρους την τελευταία διετία. Πρόκειται για τον Αρμάντο Σαντίκου, όπως έγραψε από την Τρίτη το metrosport.gr και τον Κριστιάν Λόπεζ. Αμφότεροι είχαν αποτελέσει στόχοι του Αρη τον καλοκαίρι του 2018 αλλά και το περσινό, προτού γίνει το deal με τον Μπράουν Ιντέγε. 

Πλέον τα ονόματά τους επανέρχονται στο προσκήνιο και μάλιστα βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν γνώση των δεδομένων των υποθέσεών τους προτού αποφασίσουν να κάνουν το σημαντικό βήμα της διαπραγμάτευσης. Η περίπτωση του 29χρονου διεθνή Αλβανού επιθετικού, Αρμάνο Σαντίκου, είναι πιο δύσκολη από του Ισπανού, καθώς το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και προβλέπει ποσό της τάξεως των 500 χιλιάδων ευρώ στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. 

Ο Αρης προφανώς δεν είναι σε θέση να δώσει αυτό το ποσό και η όποια συζήτηση γίνει θα αφορά πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς. Τη φετινή σεζόν ο Σαντίκου έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Λεβάντε και ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός πετυχαίνοντας 13 γκολ σε σύνολο 33 αγώνων. Πάμε και στην περίπτωση του Κριστιάν Λόπεζ. Ο Αρης τον είχε πολύ ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς την τελευταία διετία, ωστόσο δεν δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για να πεισθεί να έρθει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Οι απαιτήσεις του είχαν κριθεί υπερβολικές, άσχετα αν πέρυσι ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το ίδιο ποσό (500.000 ευρώ) στον Μπράουν Ιντέγε. Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός κατέληξε στο Ντουμπάι, μία επιλογή που αγωνιστικά μετάνιωσε αλλά σε οικονομικό επίπεδο είχε πολλά κέρδη. Τον Ιανουάριο επέστρεψε στη Λας Πάλμας και μέχρι σήμερα έχει μόνο οκτώ συμμετοχές δίχως να έχει βρει δίχτυα. Το δύσκολο στην περίπτωσή του για τον Αρη είναι πως η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει το συμβόλαιό του, οπότε κίνηση θα γίνει αν και εφόσον μείνει ελεύθερος. 

Ο ίδιος πάντως ψάχνει να βρει ξανά τα πατήματά του και τον παλιό καλό του εαυτό, γι’ αυτό και το κασέ του έχει μειωθεί σε σχέση με τα χρήματα που αξίωνε πέρυσι. Ο Λόπεζ ανέβασε τις μετοχές του όταν αγωνιζόταν στη γαλλική Λανς πετυχαίνοντας σε δύο σεζόν 33 τέρματα (2016-17 και 2017-18). Μεταξύ άλλων έχει περάσει από την Κλουζ της Ρουμανίας (51 συμμετοχές/18 γκολ), ενώ στην Αγγλία αγωνίστηκε σε Σριούσμπερι, Χάντερσφιλντ και Νορθάμπντον δίχως όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.