ΝΒΑ: Ο Τζεφ Μπέζος ενδιαφέρεται για τον Φίνιξ Σανς

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2022

Aγοραστή ψάχνουν οι Φίνιξ Σανς και ήδη το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει κάποια από τα πιο «χοντρά πορτοφόλια» του κόσμου.

Η εμπλοκή του νυν ιδιοκτήτη Ρόμπερτ Σάρβερ σε σκάνδαλο ρατσιστικών και μισογυνικών συμπεριφορών αλλά και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, τον απομακρύνει από την ηγεσία της ομάδας και οι διαδικασίες για την πώληση των μετοχών του είναι σε εξέλιξη.

Μεταξύ των ονομάτων που ενδιαφέρονται για την εξαγορά της ομάδας, όπως αναφέρει το δίκτυο ESPN,  αυτό που ξεχωρίζει είναι του Τζέφ Μπέζος. Πρόκειται για τον διευθύνων σύμβουλο της Amazo και για τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη σύμφωνα με την λίστα Forbes με περιουσία που αγγίζει τα 146.9 δις. 

Ωστόσο στο παιχνίδι της εξαγοράς έχουν μπει και άλλοι υποψήφιοι αγοραστές όπως ο Λάρι Έλισον, που είναι σύμφωνα πάλι με το Forbes, ο έκτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο χάρη στα 92 δις που διαθέτει.

Η απόφαση για το σε ποιον θα παραχωρηθεί η ομάδα θα είναι αποκλειστικά του Ρόμπερτ Σάρβερ ο οποίος δεν βιάζεται, βλέποντας πως το ενδιαφέρον είναι έντονο. Η τελευταία εκτίμηση για το πόσο κοστίζουν οι Σανς έφτανε τα 1,81 δις, όμως με δεδομένο πως οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη κινούν διαδικασίες για την εξαγορά, θεωρείται δεδομένο πως το κόστος θα ανέβει αρκετά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.