Σαν βγω απ’ αυτή την φυλακή!

Αλέξανδρος Τσίγγος16 Φεβρουαρίου 2021

Όταν θα βγει ο κόσμος από αυτόν τον εγκλεισμό, μετά από ένα, δυο, πέντε η εφτά χρόνια, ο κόσμος μας θα είναι πολύ διαφορετικός και μη αναγνωρίσιμος.

Για όσους έχουν επιζήσει και έχουν διατηρήσει σώα τας φρένας τους και δεν έχουν πηδήξει από τα παράθυρα η δεν έχουν βυθιστεί στο κόσμο του οπίου και των ψυχοφαρμάκων. Για όσους δε πέρασαν σε μια σταθερή σχέση εξάρτησης από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Και μου θυμίζει το τραγούδι του Σαββόπουλου, το σα βγω από αυτή την φυλακή.. οι δρόμοι θα ναι αδειανοί και η πολιτεία μου πιο ξένη.

Οι φοιτητές θα φοιτούν σε αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια. Μια κατάπτωση που οφείλεται όχι στους ίδιους του φοιτητές αλλά στα ίδια τα κόμματα και της δεξιάς και της αριστεράς, που έκαναν τον φοιτητικό συνδικαλισμό εργαλείο και ιμάντα των αποφάσεων των κομμάτων. Στραγγάλισαν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, πριμοδότησαν την συνεργασία των φοιτητικών ηγεσιών με το καθηγητικό κατεστημένο με ιδιοτελές όφελος και ανταλλαγές βαθμών. Τώρα αφού πήραν το ελεύθερο πνεύμα και τις αξίες το έκλεισαν σε ένα πολυχρησιμοποιημένο μπουκαλάκι χυδαιότητας και αγυρτείας και οδήγησαν στην πτώχευση την σημαντικότητα του να είσαι φοιτητής, χώνουν κάμερες και αστυνομία μέσα στα αμφιθέατρα.

Οι καλλιτέχνες δε θα μπορούν να εκφράσουν την γνώμη τους, με έναν νόμο που απαγορεύει, την σάτιρα, το χιούμορ, την διαφορετική γνώμη και αντίληψη, αφού οι διανοούμενοι αυτού του τόπου, έπεσαν στην βαθιά συντήρηση μιας κρατικώς συντηρούμενης εργασίας και επιδοτούμενου χρηματικά πνεύματος. Καθιστώντας τους διάτρητους από ήθος, ηθική και σοβαρότητα.

Απόντες από την Σκύλα και Χάρυβδη, τις συμπληγάδες πέτρες που πέρασε και περνάει αυτός ο λαός, σιωπούντες και εγκληματούντες, το μόνο που έμεινε είναι να εκτίθενται στα τηλεοπτικά παράθυρα για τις διαστροφές και ανομίες τους και τους βιασμούς αξιών και ανθρώπων. Η τιμωρία τους είναι τιμωρία μας.

Οι πολίτες με την ανάπτυξη του 5G σε όλη την Ελλάδα και τον κύριο Πιερακάκη να θριαμβολογεί για την αστυνομοκρατία που θα μπορεί να επιβληθεί, θα φοράνε βραχιολάκια σε μια κοινωνία ενός νέου απαρτχάιντ, ανάμεσα σε εμβολιασθέντες και μη! Οι διακρίσεις σε λευκούς και μαύρους, έξω από κάθε λογική.. η μέσα από την λογική του παραλόγου της πολιτικής ορθότητας.

Θα υπάρχουν εκείνοι που θα εξυμνούν τον κύριο Πούτιν και το ξανθό γένος που θα μας σώσει, την ίδια ώρα που έχτισε ένα παλάτι αξίας ενός δις και η αριστερή διανόηση θα εξυμνεί τους Κινέζους, το πιο αυταρχικό πολιτικό σύστημα σαν την εναλλακτική λύση σε ότι φέραμε και χρεοκοπήσαμε, την Δημοκρατία, με την απερισκεψία μας.

O Αριστοτέλης, ο Σωκράτης, ο Όμηρος, η κλασσική σκέψη που έθεσε τον άνθρωπο στο κέντρο της ιστορίας κι όχι έναν Θεό, θα είναι απαγορευμένοι και ο λευκός άνθρωπος θα είναι καταδικασμένος ως ρατσιστής από την βιολογία του. Και η ελληνικότητα ηττημένη!

Την ίδια ώρα ο ιός, συνεχώς μεταλλασσόμενος και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμος, μέσα από τους μαζικούς εμβολιασμούς θα αποτελεί το πρόθεμα, το πρόσχημα και το άλλοθι της περαιτέρω απώλειας της ανθρωπιάς μας και των πολιτικών και συνταγματικών μας δικαιωμάτων.

Η συνθήκη που θα επιβραβεύει τον κύριο Bill Gates για τις επενδύσεις του στα εμβόλια και τον στόχο του για την μείωση του πληθυσμού. Μια συνθήκη που έχει πρωτοσέλιδο ο ΟΗΕ και οι υπόλοιποι διεθνείς οργανισμοί οπως ο Π.Ο.Υ. η Παγκόσμια Τράπεζα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Μέσα σε αυτή την σκλαβωμένη και πάλι Ελλάδα, θα υπάρχουν εκείνοι που θα βολεύονται στην θαλπωρή των κοινωνικών μέσων, στην ανοησία της επανάληψης και στην εύκολη τεμπέλικη λύση των κρατικών επιδομάτων.

Μια επαρχία της Ευρωπαϊκής Γερμανίας και λοιπών η Τουρκικό βιλαέτι, διακορευμένη από τους ξένους και τους ντόπιους πάτρωνες της.

Τα τελευταία θα είναι το τελικό σκαλοπάτι για να σου πει ο κύριος Klaus Schwab, δεν σου ανήκει τίποτα και είσαι ευτυχισμένος μέσα στην απόλυτη φτώχια σου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.