Σαν σήμερα το τέταρτο και πιο γλυκό Κύπελλο του ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

Πέρασαν 19 χρόνια από το τέταρτο τρόπαιο Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Στις 17 Μαΐου ο "Δικέφαλος" σήκωσε στον αέρα της Τούμπας το Κύπελλο με αντίπαλο τον συμπολίτη Άρη, οποίος ήταν τυπικά γηπεδούχος στην αναμέτρηση.

Οι "ασπρόμαυροι" κατάφεραν να προηγηθούν στο 25ο λεπτό του αγώνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη, το οποίο έμελλε να ήταν και το καθοριστικό στην εξέλιξη του αγώνα, καθώς το σφύριγμα τη λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 1-0.

Ο "Δικέφαλος" χρειάστηκε να βγάλει όλα τα ψυχικά αποθέματα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του και ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης, ώστε να κλείσει εκείνη η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, όπως θέλει να κάνεις και φέτος στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Στο δρόμο μέχρι τον τελικό ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει, όπως και φέτος, τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά και την ΑΕΚ στα ημιτελικά, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος το έκανε αντίστροφα.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου οι φίλοι της ομάδας κατέκλισαν το κέντρο της πόλης και το Λευκό Πύργο, στήνοντας γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αρης: Λαμπάκης, Διγκόζης (46' Μπράγκα), Πανόπουλος (70' Μπασίρ), Σελάντερ, Επαλέ, Κατσιαρός, Κνόπερ, Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Μορίς, Ντεμπά-Νιρέν (46' Καπάνταης).

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Εγκωμίτης, Κουτσόπουλος, Αμπονσά (89? Νάστος), Μάρκος, Κούτσης (70? Χασιώτης), Γεωργιάδης, Κουκιέλκα, Οκκάς, Καφές, Γιασεμάκης (74? Σπάσιτς).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.