Σαν σήμερα: Το ρεκόρ του Ηρακλή με τις 13 σερί εντός έδρας νίκες

Metrosport Team13 Μαΐου 2020

Ένα ξεχωριστό αγωνιστικό επίτευγμα πέτυχε μια μέρα σαν σήμερα ο Ηρακλής πριν από 14 χρόνια. Ήταν 13 Μαΐου του 2006 όταν οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 της υποβιβασμένης Καλλιθέας στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής και συμπλήρωσαν 13 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες.

Η συγκεκριμένη επίδοση ήρθε ως επιστέγασμα της εντυπωσιακής πορείας του Ηρακλή εκείνη τη σεζόν, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στη βαθμολογία και εξασφάλισε την έξοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γεωργιάδης (12’, 46’) και Ερέρα (55’) πέτυχαν τα γκολ του Ηρακλή σε εκείνο το παιχνίδι, ενώ για την Καλλιθέα είχαν σκοράρει οι Κλέμπερ (37’) και Ραντοβάνοβιτς (79’).

«Αρχιτέκτονας» εκείνης της ομάδας του Ηρακλή, η οποία μεταξύ άλλων είχε «λυγίσει» στο Καυτανζόγλειο και τους μεγάλους του λεκανοπεδίου, ΑΕΚ (4-0), Ολυμπιακό (2-0) και Παναθηναϊκό (1-0), ήταν ο Σάββας Κωφίδης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ εκείνης της ομάδας ήταν ο Ζοέλ Επαλέ με 13 γκολ, ενώ στους βασικούς συντελεστές συγκαταλέγονται και οι Παναγιώτης Λαγός, Εστεμπάν Ερέρα, Γιώργος Γεωργιάδης, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Τάσος Κατσαμπής, Ηλίας Πουρσανίδης, Παναγιώτης Δρούγας, Σάκης Πρίττας και Γιώργος Αμπάρης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.