Σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ κατακτούσε το Κύπελλο απέναντι στον Άρη

Metrosport Team17 Μαΐου 2021

Σαν σήμερα πριν 18 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Άρη με το γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη στο 25ο λεπτό. Ήταν 17 Μαΐου του 2003, όταν ο Δικέφαλος κέρδιζε με 1-0 τους κίτρινους στην Τούμπα.

Στα τελευταία λεπτά του τελικού ο Άρης είχε δοκάρι με τον Μόρις, αλλά, τελικά, δεν κατάφεραν να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση, βλέποντας έτσι μετά το τέλος των 90 λεπτών την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να κατακτά το τέταρτο Κύπελλο στην ιστορία της.

Στην Τούμπα εκείνη την μέρα ακούστηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ένα από τα συνθήματα που έγραψαν ιστορία. Ήταν το: «Σήκωσε το, το... τιμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω», το οποίο μετά από ένα χρόνο φώναζε όλη η Ελλάδα στην πορεία της εθνικής ομάδας για την κατάκτηση του Euro 2004.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Άρης: Λαμπάκης, Διγκόζης (46' Μπράγκα), Πανόπουλος (70' Μπασίρ), Σελάντερ, Επαλέ, Κατσιαρός, Κνόπερ, Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Μορίς, Ντεμπά-Νιρέν (46' Καπάνταης).

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Εγκωμίτης, Κουτσόπουλος, Αμπονσά (89' Νάστος), Μάρκος, Κούτσης (70' Χασιώτης), Γεωργιάδης, Κουκιέλκα, Οκκάς, Καφές, Γιασεμάκης (74' Σπάσιτς).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.