Σαν σε... επανάληψη: Το γούρι που έφερε το Κύπελλο στην Τούμπα μέσω... Βόλου!

Χάρης Εμμανουηλίδης24 Μαΐου 2021

Πιστεύετε στις προλήψεις; Είστε από αυτούς τους ανθρώπους που αν κάτι τους πάει καλά δεν το αλλάζουν; Τότε διαβάστε προσεκτικά αυτό...

Γυρίζοντας το ημερολόγιο στην 7η Μαΐου 2017, μπορείτε να δείτε τον ΠΑΟΚ Κυπελλούχο Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, αν έρθετε ξανά στο σήμερα, θα δείτε εκ νέου τον Δικέφαλο με το τρόπαιο αγκαλιά. Τι ενώνει αυτές τις δύο κατακτήσεις; Το φαγητό! Και αν έχετε απορία, εδώ είμαστε...

Πριν τον τελικό του 2017, που είχε διεξαχθεί στον Βόλο, το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε γευματίσει λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται και εκτός γηπέδων και να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση. Κάτι αντίστοιχο έγινε και φέτος με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, τον ίδιο τον Ουρουγουανό με το τιμ του, αλλά και τους υπόλοιπους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας του Δικεφάλου, γευματίζουν εκ νέου στο ίδιο εστιατόριο, με την κατάληξη να γίνεται γνωστή μέσα από την «έξαψη» του Νίκου Κουλιανού και του Γιώργου Ζαΐρη, στο γκολ του Κρμέντσικ.

Αυτό που συμβαίνει όμως με το γνωστό εστιατόριο, «Γλυκάνισος», δεν αποτελεί μία απλή σύμπτωση, καθώς «προβλέπει» και την εξέλιξη του αγώνα, καθώς και στον Βόλο, σε εκείνο το παιχνίδι ο Δικέφαλος είχε ανοίξει το σκορ με τον Μπίσεσβαρ, ισοφαρίστηκε και πήρε τη νίκη με τη «σάμπα» του Πέδρο Ενρίκε, δείχνοντας τον δρόμο και για τη φετινή κατάκτηση που επίσης ήρθε με την ίδια... «παρτιτούρα».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, μετά τα έξαλλα πανηγύρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Κυριακής δείπνησε εκ νέου στο ίδιο εστιατόριο για το...«ευχαριστώ»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.