Greek Freak: Σαν παιχνίδια προετοιμασίας…

Χάρης Δημαράς18 Ιουλίου 2020

Αυλαία στη φετινή Super League με την αγωνία να έγκειται μόνο στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αφού επί της ουσίας όλα έχουν κριθεί στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει τη δεύτερη θέση (έστω και με ισοπαλία τα καταφέρνει, ενώ, ακόμη κι αν ηττηθεί πρέπει ταυτόχρονα η ΑΕΚ να κερδίσει στο Φάληρο). Το πιθανότερο πάντως είναι το τελευταίο ματς στην Τούμπα να έχει αρκετά τέρματα, αν και οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές. Ως ειδικό στοίχημα θα έπαιζα «περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο» (1.83) με δεδομένο ότι ο Άρης κατεβαίνει με 11 παίκτες και λογικά η κόπωση θα κάνει την εμφάνισή της.

Στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα πάρω το G/G, σε ένα επίσης δίχως σκοπιμότητες παιχνίδι, που πιθανώς θα έχει και μερικές αλλαγές από τους δύο προπονητές. Στο Παναθηναϊκός-ΟΦΗ, ο Δώνης βλέπω να τελειώνει με ψηλά το κεφάλι την παρουσία του στους πρασίνους, σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο ματς. Πάμε τώρα και στα πλέι-άουτ. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται σε δύο γήπεδα, Λάρισα και Περιστέρι. Στο AEL FC ARENA αναμένεται να γίνει της… Σουζάνας όπως είπε και ο Κούγιας, με την Ξάνθη να θέλει νίκη για να αποφύγει την τελευταία θέση (εκκρεμεί βέβαια και η εκδίκαση στην εφέσεων). Η κόντρα είναι μεγάλη, το διπλό δίνει 2,40 και πάνω, δε θα το πάρω, θα προτιμήσω ως ειδικό στοίχημα την αποβολή. Αλλωστε η Ξανθη μπορεί και με πόντο να καλύπτεται αν δεν κερδίζει ο Πανιώνιος.

Στο Περιστέρι, το Ατρόμητος – Πανιώνιος επίσης έχει ενδιαφέρον διότι οι Νεοσμυρνιώτες με τρίποντο μπορεί να αποφύγουν την τελευταία θέση, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στην εφέσεων. Εδώ ακόμη πιο χαμηλά οι τιμές στο διπλό. Θεωρώ πάντως πως σε κάθε περίπτωση θα έχουμε G/G, οπότε αυτό κρατώ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στα δύο αδιάφορα (Αστέρας – Λαμία και Παναιτωλικός – Βόλος) δε βρίσκω το λόγο να μην έχουμε γκολ. Σαν παιχνίδια προετοιμασίας θα είναι. Ανοιχτές άμυνες και χωρίς σκοπιμότητες.

ΤΡΙΑΔΑ

ΠΑΟΚ OVER – ΑΣΤΕΡΑΣ OVER – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟΒΟΛΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.