«Σαν να οδηγούμε σε ομίχλη και δεν ξέρουμε τι είναι μπροστά μας»

Metrosport Team02 Απριλίου 2020

Η Τριτωνία Αστριτσίου, ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ηρακλείου προχώρησε σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία. Αποφάσισε να διανέμει τρόφιμα και φάρμακα σε ηλικιωμένους του χωριού και των γύρω

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Πάρης Τσόρμπας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Το χωριό μας βρίσκεται 20 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και έχει 450 περίπου κατοίκους. Εγώ τυγχάνει να έχω επιχείρηση με ενοικιάσεις αυτοκινήτων και πήραν την απόφαση να διαθέσω 2 αυτοκίνητα με 2 παιδιά που δεν δουλεύουν την δεδομένη χρονική στιγμή για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Σε συνεργασία με τον δήμο, πηγαίνουμε τρόφιμα, φάρμακα και οτιδήποτε έχουν ανάγκη στα σπίτια τους. Ο δήμος φυσικά μας παρέχει στολές, γάντια και μάσκες. Δεν μπορούσα να βλέπω κόσμο να παίρνει ταξί, λεωφορεία για να πηγαίνει να ψωνίζει στα άλλα χωριά. Ήταν πολύ επικίνδυνο για την υγεία τους και πήραν αυτή την πρωτοβουλία. Μέχρι στιγμής στην Κρήτη έχουμε ελάχιστα κρούσματα και μόνο έναν νεκρό, τον καθηγητή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών. Η κατάσταση που βιώνουμε είναι σαν οδηγούμε σε μια ομίχλη και δεν ξέρουμε μπροστά μας τι είναι και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Για τους επόμενους δυο μήνες στο νησί δεν υπάρχουν κρατήσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.