Ο Ντρέικ πέταξε 1 εκ. δολάρια σε στριπ κλαμπ σαν να ήταν... πετσετάκια

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2021

Σκηνές που θυμίζουν τα παλιά καλά ελληνικά μπουζούκια αναβίωσαν από την παρουσία του Ντρέικ στην πίστα στριπ κλαμπ, όταν και... σκόρπισε ένα εκατομμύριο δολάρια σαν χαρτοπετσέτες.

Σύμφωνα με την Dailymail ήταν η ίδια βραδιά που 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 300 τραυματίστηκαν από το ποδοπάτημα στη συναυλία του Τράβις Σκοτ στο NRG Park των ΗΠΑ. Νωρίτερα και παρά το τραγικό γεγονός, που έγινε κατά την διάρκεια της συναυλία τους, Τράβις και Ντρέικ ήταν σε πάρτι στο κλαμπ Ντέιβ εντ Μπάστερς του Χιούστον.

Ο Ντρέικ χόρευε σαν δαιμονισμένος με τα κορίτσια του στριπ κλαμπ πάνω σε μια πίστα «λουσμένη» με 1 εκατομμύριο δολάρια που είχε ο ίδιος πετάξει. Ο ίδιος ανέβασε το βίντεο και τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του, αλλά μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε τις κατέβασε. Το κακό όμως είχε ήδη γίνει. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο κυκλορόφησαν σε όλο το ίντερνετ και άναυδοι οι φαν παρακολουθούσαν το είδωλο τους να γλεντοκοπά «κολυμπώντας» μέσα σε 1 εκατομμύριο δολάρια, χωρίς ίχνος συμπάθειας για τους νεκρούς και τους τραυματίες στο NRG Park.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.