Σαμπντόρια - Φιορεντίνα 4-1: Οι βιόλα έμειναν πίσω στην κούρσα της Ευρώπης

Metrosport Team16 Μαΐου 2022

Η Σαμπντόρια παρότι ήταν αδιάφορη στην αποψινή αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, καθώς είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στη Serie A, επικράτησε με το εκκωφαντικό 4-1 επί των "βιόλα", οι οποίοι ήθελαν τη νίκη για να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς προβάδισμα στον αγώνα με τον Φεράρι στο 16ο λεπτό και τον Κουαλιαρέλα να δίνει αέρα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (30').

Στο δεύτερο μέρος ο Θόρσμπι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (71') και τον Σαμπίρι να δίνει διαστάσεις θριάμβου, πετυχαίνοντας το τέταρτο τέρμα της ομάδας του (83'). Η Φιορεντινά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 89ο λεπτό με τον Γκονζάλεζ από την άσπρη βούλα, γράφοντας το τελικό 4-0.

Οι "βιόλα" με αυτή την ήττα έμειναν στους 59 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική έχουν μια ακόμη ευκαιρία να βρεθούν στις πρώτες επτά θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, εφόσον Αταλάντα και Ρόμα δεν νικήσουν στις δικές τους αναμετρήσεις με Έμπολι και Τορίνο αντίστοιχα, ενώ η Σαμπντόρια έφτασε τους 36 βαθμούς.

Η Φιορεντίνα την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Γιουβέντους (21/5, 21:45) και η Σαμπντόρια φιλοξενείται από την 'Ιντερ (22/5. 19:00).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.