Σαμπάολι: «Πολύ δύσκολη έδρα η Τούμπα, δεχτήκαμε πολλή πίεση»

Metrosport Team16 Απριλίου 2022

«Δύσκολη έδρα η Τούμπα, δεχτήκαμε πολλή πίεση», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την πρόκριση της Μαρσέιγ στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, ο προπονητής των Μασσαλών, Χόρχε Σαμπάολι.

«Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ ψηλά, οπότε αναγκαστήκαμε λίγο να παίξουμε με μακριές μπάλες και μεταβάσεις. Αυτό είναι απαραίτητο σε αυτού του είδους τους αγώνες. Για να έχουμε όγκο παιχνιδιού στο αντίπαλο στρατόπεδο, χρειαζόμαστε πολλά κλεψίματα που να μας επιτρέπουν να δημιουργούμε καταστάσεις. Έτσι, νομίζω ότι αυτός ο συνδυασμός κατοχών και μεταπτώσεων εξαρτάται και από τον αντίπαλο, γιατί αν έρθει να μας πιέσει ψηλότερα, πρέπει να τρέξουμε στον κενό χώρο. 

Δεν είναι ένα παιχνίδι που προσπαθούμε να παίξουμε αυτό με την Παρί. Με τον ΠΑΟΚ είχαμε την ευκαιρία να ελέγξουμε το παιχνίδι λίγο μετά το 0-1 σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με πολλή πίεση. Με την Παρί θα είναι παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, αλλά με πολύ καλύτερους παίκτες που έχει ο αντίπαλος. Ότι αντιμετωπίσαμε την Πέμπτη, θα αντιμετωπίσουμε και με την Παρί γιατί είναι πολύ καλύτερη σε αυτό το επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.