Σαμπάολι: «Δεν ήταν σωστές οι δηλώσεις Λουτσέσκου»

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

Αιχμές κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι, για τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ περί ντροπιαστικής κατάστασης για όλη τη Μασσαλία λόγω όσα έγιναν στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League.

Ο Αργεντινός προπονητής ευχήθηκε να μην απαγορευτεί η μετάβαση οπαδών της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη, όπως φάνηκε να ζητεί ο Ρουμάνος ομόλογός του.

«Μιλάμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Χρειάζεται καλύτερη συμπεριφορά. Ελπίζω να μπορεί ο κόσμος να πάει στο γήπεδο στη ρεβάνς. Οι δηλώσεις του αντιπάλου προπονητή δεν ήταν σωστές. Εμείς θέλουμε να γίνει μια ήσυχη ρεβάνς και να κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο», τόνισε ο Σαμπάολι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σχετικά με τον χθεσινό αγώνα και τις απουσίες της ομάδας του στη ρεβάνς, ο Αργεντινός κόουτς είπε: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Η πρόκριση πλέον θα κριθεί στην Ελλάδα, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση επιθετικά και είναι θετικό αυτό. Θα έχουμε κάποιες απουσίες στη ρεβάνς και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε νεαρούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.