Σαμπάνης:«Με μια μπάλα στα πόδια ο Τζόλης, πονεμένη ιστορία ο Ηρακλής»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2020

Το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ έγραψε ο Χρήστος Τζόλης μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε λογαριασμό στο ματς με τον ΟΦΗ και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Ο παλαίμαχος αθλητής και γείτονας του μικρού άσου, Ηλίας Σαμπάνης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το χαρακτήρα του, την αγάπη για το ποδόσφαιρο ενώ αναφέρθηκε και στον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Τζόλη: «Τυχαίνει να μένουμε κοντά. Να είμαστε στην ίδια γειτονιά στην Πεντάλοφο. Είναι ένα παιδί  χαμηλών τόνων. Όλα τα χρόνια με μια μπάλα στα πόδια το έβλεπες. Ήταν συνέχεια στο γήπεδο, όλη του η οικογένεια του είναι άνθρωποι φιλήσυχοι και ήρεμοι. Φαινόταν ότι αγαπά το ποδόσφαιρο. Ασχολούνταν συνέχεια. Η πορεία του είναι γεμάτη με γκολ και περγαμηνές. Μιλάμε για ένα καλό και ήρεμο παιδί. Δεν έχει απασχολήσει την τοπική κοινωνία με αρνητικά πράγματα. Δεν κυκλοφορεί πολύ το παιδί. Δεν βγαίνει για καφέ. Είναι προπόνηση και σπίτι. Βλέπω τον αδερφό του πιο συχνά, ο οποίος παίζει εδώ τοπικά».

Για τον Ηρακλή: «Τι να σου πω; Είναι μια πονεμένη ιστορία. Είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλα του. Είναι μια ιστορία που σε στενοχωρεί και σε πληγώνει. Εύχομαι να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μπουν οι βάσεις, να γίνει μια αρχή για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει. Ήταν μια ομάδα που δέθηκα και την αγάπησα πραγματικά. Στεναχωριέμαι με την εξέλιξη των πραγμάτων. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξαναβρεί το δρόμο της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.