Σαμπαλένκα: «Εχω δεχτεί πολύ μίσος επειδή είμαι Λευκορωσίδα, δεν έχω κάνει κάτι λάθος»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Για το εχθρικό κλίμα που υπάρχει απέναντι της από ορισμένες τενίστριες μίλησε η Αρίνα Σαμπαλένκα, κάνοντας αναφορά στο περιστατικό που συνέβη πριν το παιχνίδι της με την Ουκρανή Τσουρένκο στο Ιντιαν Γουέλς.

Η Λευκορωσίδα προχωρώντας σε δηλώσεις, ανέφερε:

«Είχα ορισμένες άβολες συζητήσεις και ήταν σκληρό γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ζήσει τόσο μίσος στα αποδυτήρια. Υπάρχουν haters στα σόσιαλ όταν χάνεις, αλλά από συναδέλφους δεν το είχα ξαναζήσει. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσος κόσμος με μισεί χωρίς να έχει συμβεί κάτι από την μεριά μου. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος».

Η αφορμή για το.. ξέσπασμα εναντίον της, ήταν η μη πραγματοποίηση του αγώνα της απέναντι στην Ουκρανή Τσουρένκο που υπέστη κρίση πανικού πριν το ματς. Το αποτέλεσμα αυτό, το έφερε αυτό μία συζήτηση που είχε η Ουκρανή με τον επικεφαλή της WTA, ο οποίος δήλωσε πως είναι απόφαση του κάθε ανθρώπου να είναι υπέρ του πολέμου και πως δεν πρέπει να την απασχολεί. 

Κάποιοι δεν δίστασαν να το συνδυάσουν με την Σαμπαλένκα που είναι από την Λευκορωσία λέγοντας πως είναι υπέρ του πολέμου, κάτι που δεν είναι αληθές. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.