Σαμαράς: Ο... παζαρτζής Μπίσεσβαρ, το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη και ο Ελ Καντουρί!

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Σαμαράς, με τον γνωστό μεσίτη να μιλάει αναφορικά με την επενδυτική κίνηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος αγόρασε ακίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για μελλοντική χρήση, με τον ίδιο να αναφέρει πως πρόκειται για τον τρίτο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που προχωράει σε αντίστοιχη κίνηση.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Πρόλαβε την ευκαιρία ο Μπίσεσβαρ, αλλά υπάρχουν και άλλοι συμπαίκτες του που θέλουν να αποκτήσουν σπίτια, όπως ο Ελ Καντουρί. Ο Μπίσεσβαρ έχει ακίνητα και στην Ολλανδία και ήθελε να έχει κάτι να τον συνδέει και μελλοντικά στην Ελλάδα, ενώ να είναι και μία κίνηση για να ευχαριστήσει την πόλη που τον φιλοξενεί τόσα χρόνια. Ο Ντιέγκο έχει το στοιχείο του... παζαρτζή το οποίο αποκόμισε από την Τουρκία, αλλά κατάλαβε την αξία του σπιτιού και δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά για να μην μας προλάβει κανένας άλλος».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Τον Ομάρ τον ενδιαφέρει η περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης και ψάχνει εκεί, έχει πάρει παλαιότερα ο Βαρέλα όπως και ο Τσόλακ με τον Μπίσεσβαρ να είναι ο τρίτος στη σειρά που απέκτησε το ακίνητο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.