Σαλτσίδης: «Ο Πύρρος έτρωγε γαρίδες και οι αθλητές στα συσσίτια»

Metrosport Team26 Ιουνίου 2020

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα πρώην μέλη της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών και του Πύρρου Δήμα. Ο Παύλος Σαλτσίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την οικονομική κατάσταση στο άθλημα, τις κινήσεις που δεν έγιναν από τον Δήμα και έκανε έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία καθώς το άθλημα θα σβήσει. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Λες εμείς να είμαστε τρελοί; Έχουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε το άθλημα. Μόνο ότι γύρισε από την Αμερική και ταρακουνήθηκε λέμε ότι είναι κάτι. Εμείς βλέπουμε ότι υπάρχει ένας που είναι με την Ελλάδα και με την Αμερική. Δηλαδή τι είσαι και στα δύο; Δηλαδή εάν παίζει ένας Έλληνας και ένας Αμερικάνος με ποιον είσαι; Τα παίρνει από εκεί. Διαφορετικά γιατί να είναι; Εάν θέλεις να είσαι εδώ, κάτσε εδώ και δούλεψε μαζί μας. Έχεις ακούσει κάποιον αθλητή Έλληνα να βγει; Ποιος φταίει για αυτό; Η κεφαλή φταίει πάντα.
Γιώργο τον είχα εκπρόσωπο και τιμώρησε τον καλύτερο Έλληνα αθλητή γιατί είπε ότι έτρωγε από συσσίτιο. Είναι πραγματικότητα αυτό. Και επειδή το είπε, τον τιμώρησε για ένα εξάμηνο. Ο Πύρρος έτρωγε τις γαρίδες στον Αστέρα Βουλιαγμένης και τα παιδιά έτρωγαν από συσσίτια.
Τα παιδιά συντηρούνταν από τους γονείς. Φυσικά το ήξερε. Τι λες δεν το ήξερε; Φυσικά να πούμε ότι και η Πολιτεία δεν του έδωσε πολλά χρήματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχει τελειώσει ο αθλητισμός. Μην κοιτάς εμάς που έχουμε έναν Αμοιρίδη και έναν Σαββίδη και βοηθάνε.
Για τον ΠΑΟΚ είναι persona no grata ο Πύρρος. Που πήγε στον Άρη και βγήκε φωτογραφία και δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ στον πρωταθλητή. Έγινε και πολιτικός τώρα ο Πύρρος. Ότι κάνουν οι πολιτικοί έκανε και αυτός.
Βγήκα και είπα τις αλήθειες. Τα παιδιά εξέφρασαν την αγωνία τους και ήθελαν να σώσουν το άθλημα. Ειδικά τον Πύρρο εγώ τον έπεισα να μπει και πίστευα ότι θα φέρει λεφτά και θα οργανώσει αλλά δεν έκανε τίποτα. Μόνο για φωτογραφίες είναι και τα παιδιά δεν έχουν να πάνε στους αγώνες. Ειλικρινά λυπάμαι. 

Δεν με ενδιαφέρουν οι εκλογές καθώς εάν δεν δώσει η Πολιτεία λεφτά για να οργανωθούμε και να προχωρήσουμε δεν θα γίνει κάτι. Έχουμε τέσσερα πέντε παιδάκια αλλά εάν δεν τα μαζέψει κάποιος να τα κάνει μια προετοιμασία δεν θα γίνει κάτι. Μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα αλλά δεν νομίζω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.