Σαλπιγγίδης: «Ευγνώμων σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό-50-50% οι πιθανότητες με Μπράγκα»

Metrosport Team29 Αυγούστου 2023

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα το βράδυ της Τρίτης (29/8) στο ΟΑΚΑ με έπαθλο την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Ο βετεράνος επιθετικός αγωνίστηκε τόσο στο «τριφύλλι» όσο και στον ΠΑΟΚ δηλώνοντας ευγνώμων και για τις δύο ομάδες. Παράλληλα, τόνισε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης για τους «πράσινους» και την πορτογαλική ομάδα είναι μοιρασμένες.

«Όποιος έχει περισσότερη αποφασιστικότητα και συναισθηματικό έλεγχο θα περάσει», δήλωσε ο «Σάλπι» που αναφέρθηκε και στο πώς ζει μετά το ποδόσφαιρο.

«Η ζωή μετά το ποδόσφαιρο είναι όμορφη, έχω μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια στην οποία αφιερώνομαι πλήρως. Έχω έντονα συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ακόμα ανυπομονώ για αυτό που κάνουν. Είχα πολύ σημαντικές στιγμές και με τις δύο ομάδες και είμαι πολύ ευγνώμων», ανέφερε ακόμη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που θυμήθηκε το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός.

«Ήταν μια υπέροχη χρονιά για όλους, μια από τις πιο σημαντικές της καριέρας μου. Ήταν φανταστικό να αγωνίζομαι δίπλα σε σπουδαίους συμπαίκτες, συντρόφους ζωής που δεν θα ξεχάσω ποτέ», επισήμανε.

Για το σημαντικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική καμπή της ιστορίας του. Έχει πολύ καλό προπονητή και ποιοτικό γκρουπ. Μετά από πολλά χρόνια, είναι και πάλι ένα βήμα μακριά από τη φάση των ομίλων του Champions League. Αν τα καταφέρει, θα αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας των τελευταίων δύο ετών. Το αποτέλεσμα της Μπράγκα δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά, βλέπω 50-50%. Όποιος έχει περισσότερη αποφασιστικότητα και μεγαλύτερο συναισθηματικό έλεγχο, θα είναι πιο χαρούμενος στο τέλος».

«Οι πορτογαλικές ομάδες στην Ευρώπη είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Πρέπει να είσαι ψυχικά προετοιμασμένη και να έχεις τον παράγοντα τύχη με το μέρος σου», είπε επίσης ο «Σάλπι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.