Σαλούστρος: «Γι' αυτό επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, αυτό μου αρέσει φέτος στην ομάδα»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Σαλούστρος και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Στο πρώτο του σχόλιο αναφέρθηκε στο διπλό του Δικεφάλου στο Λαύριο: «Μια τέτοια νίκη την κλέβει η ομάδα, όχι ο παίκτης. Στα προηγούμενα ματς βγήκαν άλλα παιδιά μπροστά κι αυτό είναι το καλό της φετινής ομάδας. Είμαστε μια νεανική ομάδα που κάθε αγώνα θα έχει και διαφορετικό πρωταγωνιστή. Ο Ράιλι είχε 0/9 τρίποντα, όμως δεν επηρεάστηκε και έβαλε τα δύο καθοριστικά που έφεραν το διπλό στο Λαύριο. Τον έχουμε εμπιστοσύνη ως παίκτη κι όλα έρχονται μέσα από ομαδική δουλειά.

Χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα που έχει παιδιά με όνειρα και μέλλον μπροστά τους. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που είναι σημαντικό για μένα είναι οι καλοί χαρακτήρες. Εγώ προτιμώ να έχω συμπαίκτη έναν καλό χαρακτήρα κι ας μην είναι τόσο ταλαντούχος γιατί σε διαφορετική περίπτωση βγαίνουν αντίθετα πράγματα στην επιφάνεια ειδικά όταν έρχονται αρνητικά αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι έγινε πέρυσι, εγώ διατυπώνω τι έχω βιώσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου. Εμείς κάναμε δύο σερί ήττες στην αρχή, όμως συσπειρωθήκαμε όλοι στην ομάδα και κάναμε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών. Όταν παίζαμε με τη Σάσαρι βρεθήκαμε να χάνουμε με οκτώ πόντους στο ημίχρονο και καθίσαμε όλοι στα αποδυτήρια και είπαμε δεν γίνεται αυτό και δεν το αξίζουμε και τονίσαμε ότι πρέπει να κάνουμε άμυνα για να πάρουμε το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο την πνίξαμε παρότι μιλάμε για μία ομάδα με μπάτζετ 6 εκατ. ευρώ. και την κερδίσαμε με 20 πόντους διαφορά».

Για την επιστροφή σου στον ΠΑΟΚ: «Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Είχα αρκετούς φίλους εδώ, έλειπα χρόνια και είχα συνεχώς επικοινωνία με συγκεκριμένα άτομα. Υπήρχε μια αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Στην αρχή του καλοκαιριού δεν είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά όταν μου έγινε, δεν το σκέφτηκα πολύ και είπα αμέσως το ναι, άλλωστε έχω συνεργαστεί και με τον Λυκογιάννη για δύο χρόνια στον Κολοσσό Ρόδου. Ξέρει τι θέλει από μένα και υπάρχει εκτίμηση και εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Θα κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται φέτος».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος για μένα προσωπικά είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και να τα χτυπάμε και το πιο σημαντικό να δίνουμε το 100% ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.