Κατηγορούν την ΕΡΤ στα social media ότι απέκρυψε τις εικόνες του Μητσοτάκη στην Ικαρία, η απάντηση της

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2021

Ένα θέμα το οποίο μονοπώλησε το σαββατοκύριακο την επικαιρότητα ήταν η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία καθώς και οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε μπαλκόνι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Την εν λόγω συγκέντρωση βέβαια φαίνεται πως είχε ζητήσει να μην βγει στη δημοσιότητα η διοίκηση της ΕΡΤ, όπως αναφέρουν χρήστες των social media και ειδικότερα ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ξανθάκης ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, «χτες το μεσημέρι, στο δελτίο της ΕΡΤ1 έπαιξε η "επίσκεψη" στην Ικαρία. Προέκυψε χαμός φυσικά και για να μην γίνει ξανά τέτοιο "λάθος" κολλήθηκε η ανακοίνωση της φωτό στην Αίθουσα Παραγωγής».

Βέβαια, από την πλευρά της η ΕΡΤ και μέσω του γενικού διευθυντή ενημέρωσης, Φώτη Καφαράκη, διέψευσε τα εν λόγω δημοσιεύματα, σημειώνοντας: 

«Ως γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ οφείλω μια απάντηση στους υπαινιγμούς που διακινούνται στο διαδίκτυο με ένα ανυπόγραφο χαρτί για δήθεν «απαγόρευση» της μετάδοσης φωτογραφιών από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Ιδού, λοιπόν, η επίμαχη φωτογραφία που τάχα κόπηκε από την ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε χθες στο μεσημβρινό δελτίο στις 12:00, στις 15:00 -στο οποίο προβλήθηκε και το βίντεο-, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00.

Σημειώνω παρεμπιπτόντως ότι η ΕΡΤ ήταν από τα ελάχιστα κανάλια που πρόλαβαν και μετέδωσαν την είδηση, ήδη από το Σάββατο το βράδυ στις 9.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.