Σάλος με το προκλητικό βίντεο κλιπ τουρκάλας ράπερ στα Βαρώσια

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, το άκρως προκλητικό video clip Τουρκάλας ράπερ, «Nihayet».

Στο βίντεο, η τραγουδίστρια με το συγκρότημα της λικνίζεται σε μία αμμουδιά και στο βάθος του διακρίνονται ερείπια και χαλάσματα. Το θέμα είναι, ότι το εν λόγω video clip  γυρίστηκε στα Βαρώσια, μια περίκλειστη πόλη, την οποία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιθυμεί να ανοίξει.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η τουρκική εφημερίδα Hurriyet. Στο πρωτοσέλιδο με τίτλο «Η τουρκοκύπρια Νίνι εξόργισε τους Έλληνες», η τραγουδίστρια δέχτηκε έντονες επικρίσεις στις σελίδες της στα κοινωνικά δίκτυα.

Μάλιστα, καθόλου τυχαίο δε θεωρείται ότι το θέμα ήρθε στην δημοσιότητα την επόμενη μέρα από την επέτειο της ίδρυσης του ψευδοκράτους.

Προκάλεσε... αντιδράσεις

«Λυπάμαι που έγινε κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι οι νέοι δεν ξέρουν τι έχει συμβεί στο παρελθόν αλλά θα έπρεπε να ξέρουν ότι οι ιδιοκτήτες αυτών των σπιτιών που παραμένουν έξω από τα σπίτια τους λυπούνται που βλέπουν κάτι τέτοιο» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 «Είναι η χειρότερη ιδέα να γυριστεί το βίντεο στην πόλη μας, την Αμμόχωστο. Εκεί γεννήθηκα και πέρασα την παιδική μου ηλικία. Εκδιωχθήκαμε από τα σπίτια μας με τους γονείς μας το 1974 από τον Τουρκικό στρατό!» λέει η Γιόλα Τσιρπονούρι, που έμενε εκεί.

 Την οργή του εξέφρασε και ο δήμαρχος της Αμμοχώστου, Σίμος Ιωάννου αναφέροντας: «Αυτό μας προκαλεί οργή, λύπη, αγανάκτηση διότι επέλεξαν να γυρίσουν ένα φιλμάκι για ένα τραγούδι μέσα στην περίκλειστη περιοχή και κυρίως μπροστά από το Λύκειο Ελληνίδων που ήταν η κοιτίδα του πολιτισμού πριν το 74. Θα διαμαρτυρηθούμε στο Youtube ότι είναι σε μία περιοχή η οποία είναι κατειλημμένη και θα ζητήσουμε να το κατεβάσουν».

Κάνει λόγο για ρατσισμό η τραγουδίστρια

«Δεν περίμενα μια τέτοια ρατσιστική αντίδραση. Δεν έδωσα πολιτικό μήνυμα, ήθελα απλώς να αναγνωριστεί το Μαράς (σ.σ. τα Βαρώσια)», ήταν τα λόγια της «Nihayet».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.