Σάλος με τη γυμνή φωτογραφία του Τόμι Λι στο Instagram

Metrosport Team13 Αυγούστου 2022

Ουπς... ο Τόμι Λι το έκανε πάλι. Ο 59χρονος ντράμερ των Mötley Crüe δημοσίευσε μια ολόσωμη γυμνή φωτογραφία του αλλά στη συνέχεια το Instagram κατέβασε το άκρως ακατάλληλο στιγμιότυπο.

«Oooooopppsss», έγραψε ο μουσικός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Ω Θεέ μου», σχολίασε η 35χρονη σύζυγός του, Μπρίτανι Φούρλαν.

Ένας άλλος χρήστης από τους 1,6 εκατ. που τον ακολουθούν αστειεύτηκε γράφοντας: «Πόσο καιρό θα μείνει ψηλά;».

Το Instagram έχει έναν αυστηρό κανονισμό σχετικά τε τις γυμνές φωτογραφίες και όπως ήταν αναμεμόνενο το στιγμιότυπο κατέβηκε αλλά σύμφωνα με τους χρήστες της πλατφόρμας με μεγάλη καθυστέρηση. Η φωτογραφία ωστόσο είχε προλάβει να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και να αναπαραχθεί στο Twitter.

Αντιδράσεις για την... αργοπορία του Instagram

Παρά τα αστεία για την ακατάλληλη σέλφι του Τόμι Λι, πολλοί κατηγόρησαν το Instagram ότι επέτρεψε η φωτογραφία να παραμείνει στην πλατφόρμα για ώρες.

Το Instagram έχει επικριθεί στο παρελθόν για τη γρήγορη αφαίρεση του γυναικείου και LGBTQ+ γυμνού, όπου περιέχουν εικόνες με θηλές γυναικών οι οποίες συνήθως αφαιρούνται. Οι θηλές των τρανς ανδρών έχουν επίσης λογοκριθεί από τους κανόνες του Instagram.

Η δημοσιογράφος Hannah Van De Peer σχολίασε: «Ο Tommy Lee μπορεί να βγάλει ολόκληρο το μόριό του στο Instagram, αλλά ο Θεός να βοηθήσει τις γυναίκες αν δείξουν έστω και ένα σημείο θηλής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.