Σαλονίδης: «Ο Παλικούτσα είναι δουλευταράς με γνωριμίες σε όλη την Ευρώπη, να τον αφήσουν να δουλέψει»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2023

Το προφίλ του νέου τεχνικού διευθυντή του Άρη, Ρόμπερτ Παλικούτσα, σκιαγράφησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο γνωστός ατζέντης, Τάσος Σαλονίδης. 

«Εμένα μου αρέσει η νοοτροπία που δουλεύει. Είναι μοντέρνος, ψάχνεται και πιστεύω είναι καλή επιλογή για τον Άρη. Τον γνωρίζω από κάποια μίτινγκ και μέσω ενός κοινού φίλου. Είχαμε καλή χημεία μαζί. 

Μπορεί να βγάλει ένα νέο παίκτη και μετά να τον πουλήσει. Αυτό το έχει δείξει στο παρελθόν. Εξαρτάται από τη φιλοσοφία του κλαμπ αν θέλει να επενδύσει σε αυτό το κομμάτι. Του Παλικούτσα του αρέσει αυτό το μοντέλο. Στη Ριέκα πούλησε έναν 21χρονο στόπερ έναντι 3 εκατ. ευρώ στη Φρανκφούρτη. 

Θεωρώ ότι θα πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει όπως θέλει γιατί γνωρίζει πολύ καλά την αγορά και έχει πολλές γνωριμίες σε όλη την Ευρώπη. Το τονίζω να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του. 

Βέβαια, στην Ελλάδα δεν ξέρω κατά πόσο δίνεται χρόνος. Αυτό που θέλω να επισημάνω ότι είναι δουλευταράς. Θέλει να φτιάξει ένα καλό όνομα μέσω του Άρη. Μπορεί να μεγάλωσε στη Γερμανία, αλλά έχει γνωριμίες παντού. 

Στη Νυρεμβέργη που ήταν στο παρελθόν ο σύλλογος λειτουργούσε με μια διαφορετική φιλοσοφία και είχε μείνει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Για τον Ρέμπε που με ρωτάτε είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Ο Ρέμπε είναι ήσυχος και έχει την εμπειρία της πρώτης κατηγορίας στη Γερμανία, ενώ ο Παλικούτσα παίρνει πρωτοβουλίες και είναι πιο επικοινωνιακός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.