Σαλονίδης: «Επαγγελματίας 100% ο Πρίγιοβιτς και… γουστάρει τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2021

Ο ατζέντης, Τάσος Σαλονίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» από τη Ζυρίχη, όπου βρίσκεται και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρβου επιθετικού στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είχε συζητήσεις με το περιβάλλον του Πρίγιοβιτς:

«Φίλοι του μου είχαν πει ότι περίμεναν στην Ελβετία τον Πρίγιοβιτς. Εδώ μεγάλωσε. Αυτό με ενημέρωσαν. Περίμεναν να ξαναδούν τον Πρίγιοβιτς μετά από καιρό».

Για το τι του είπαν για το μέλλον του Πρίγιοβιτς:

«Μιλήσαμε λίγο γι’ αυτό το θέμα. Δεν είμαι ο ατζέντης του, δε δουλεύω τη δουλειά του. Ο Ερυθρός αστέρας του είχε κάνει πρόταση, αλλά μάλλον δεν τον ικανοποίησε τόσο. Είχαν όμως επαφή. Με τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω, αλλά μπορώ να φανταστώ ότι από τη στιγμή που ξέρει ο ΠΑΟΚ πως ο Πρίγιοβιτς θέλει να φύγει από την Αραβία, θα υπήρξε επαφή. Υπάρχει τρόπος να έχουν έρθει σε επαφή. Το είδαμε και στο παρελθόν ότι η επαφή υπάρχει και με το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ τον αγάπησαν και η ομάδα και ο κόσμος».

Για το αν μπορεί να επαναλάβει την επίδοση που είχε ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ:

«Αν θυμάστε πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ, με είχατε ρωτήσει τι πιστεύω για τον Πρίγιοβιτς. Δεν μου αρέσει να δίνω προγνωστικά. Σας είχα πει ότι μόλις μπει στην Τούμπα θα γουστάρει σαν τρελός και θα τον γουστάρει και ο κόσμος. Το έδειξε. Ήξερα από το περιβάλλον του ότι η περίπτωση του ΠΑΟΚ του αρέσει πάρα πολύ και το απέδειξε».

Για το αν θα ήταν καλή κίνηση η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά την Αραβία:

«Αν επιστρέψει θεωρητικά στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να του δώσουν ένα χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί. Αυτό βλέπω. Παίκτες που γυρίζουν από την Αραβία στην Ευρώπη χρειάζονται χρόνο. Μακάρι να μην χρειαστεί και να σκοράρει από την αρχή. Αυτό που βλέπω συνήθως, ένα διάστημα χρειάζονται για να προσαρμοστούν στον ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ είναι υψηλό επίπεδο, με Ευρώπη και απαιτήσεις. Ο Πρίγιοβιτς είναι 100% επαγγελματίας και αν γουστάρει μια ομάδα θα μπορεί να αποδώσει».

Για το αν είναι μια κίνηση του ΠΑΟΚ που θα μπορέσει να κοντράρει έτσι περισσότερο τον Ολυμπιακό:

«Δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί. Κανείς δεν μπορεί να το πει. Αυτό που έδειξε στον ΠΑΟΚ και αν είναι ξανά τόσο ζεστός, που μακάρι να είναι από την αρχή σαν επαγγελματίας, θα βοηθήσει όπως και τότε».

Για το ότι το οικονομικό και το αν είναι και προσωπική υπόθεση Σαββίδη-Πρίγιοβιτς:

«Τα λεφτά που παίρνει εκεί είναι τρελά. Ξέρει ότι στην Ευρώπη δεν μπορεί να τα βρει. Κάθε επαγγελματίας δεν θα χαρίσει έτσι τα λεφτά. Θα πρέπει να βρει πρώτα λύση εκεί και μετά τη λύση με τη νέα του ομάδα στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ κινείται στις βάσεις του μπάτζετ του. Στο τέλος θα είναι και θέμα του ιδιοκτήτη».

Για το πως βλέπει το μεταγραφικό παζάρι φέτος:

«Μόλις ξεκίνησε το Euro φρέναραν οι ομάδες. Πριν υπήρξε αρκετή κίνηση. Πιστεύω περιμένουν το Euro αρκετές ομάδες. Στην ΑΕΚ αυτό που βλέπω είναι πως έχουν κάνει βελτίωση στο Scouting. Είδαν αρκετούς παίκτες live και έχουν άποψη. Θα χτυπήσει στο μεταγραφικό παζάρι. Και ο Παναθηναϊκός κινείται και με εκπλήσσει λίγο. Θέλουν να μπουν δυνατά. Στον Άρη υπάρχει ακόμη το θέμα του ban και λογικό είναι να φρενάρει μια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είχε βελτιωθεί πολύ στο Scouting. Μου άρεσε που χρησιμοποίησε πολλά νεαρά παιδιά από την ακαδημία και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Θα κοντράρει τον Ολυμπιακό πιστεύω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.