Σάλμα Χάγιεκ: «Το στήθος μου μεγάλωσε και είναι οδυνηρό!»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2021

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι από τις γυναίκες του κινηματογράφου που πάντα προσέλκυαν τα βλέμματα. Για την 54χρονη ηθοποιό κυκλοφόρησαν φήμες πως προέβη σε πλαστική επέμβαση για το στήθος της, οι οποίες προέκυψαν από τη… φυσιολογική παρατήρηση της αύξησης τους!

Η ίδια σε συνέντευξη της στη σύντροφο του Γουίλ Σμιθ, Γιάντα, αποκάλυψε τι συμβαίνει πίσω από την εκθαμβωτική εικόνα της:

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έβαλα στήθος. Δεν τους κατηγορώ. Το στήθος μου ήταν μικρότερο. Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου. Σε μερικές γυναίκες, μικραίνει. Αλλά υπάρχουν μερικές γυναίκες όπου όταν παίρνεις βάρος, το στήθος σου μεγαλώνει, σε μερικές άλλες όταν κάνεις παιδιά και θηλάζεις, χωρίς να επιστρέφει στο προηγούμενο μέγεθος ενώ υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις όπως όταν βρίσκεσαι σε εμμηνόπαυση, που μεγαλώνουν ξανά. Απλώς τυχαίνει να είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που συνέβη σε κάθε τους βήμα. Όταν πήρα βάρος, όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση».

Κλείνοντας υπογράμμισε πως το γεγονός αυτό ήταν οδυνηρό: «Συνέχιζε να μεγαλώνει, πολλά, πολλά μεγέθη. Και η πλάτη μου υπέφερε πραγματικά από αυτό. Και δεν μιλάει πολύς κόσμος για όλο αυτό».

Πηγή: mikropragmata.lifo.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.