Σάλαχ: «Εστιάζω πραγματικά στις μικρές λεπτομέρειες-Είμαι πραγματικά τρελός και εθισμένος σε αυτό»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Σάλαχ είναι τόσο περήφανος για τα επιτεύγματά του αλλά και τα στατιστικά του, που κάθεται και τα μελετάει για να γίνει ακόμη καλύτερος.

Στη Λίβερπουλ, ο Αιγύπτιος διεθνής βρήκε δίχτυα 160 φορές σε 263 αγώνες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται όγδοος στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου, έχοντας βρεθεί στο Άνφιλντ για πέντε χρόνια.

Στατιστικά τα οποία δεν περνάνε απαρατήρητα, ούτε από τον ίδιο. Ίσα ίσα, ο Αιγύπτιος έχει παραδεχτεί πως είναι «εθισμένος» στο να κάθεται και να μελετάει τα νούμερά του. 

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε γύρω από τα στατιστικά του:

«Δίνω πάρα πολύ προσοχή, για να είμαι δίκαιος», είπε ο «Φαράω» για την προσοχή που δίνει στα δεδομένα γύρω από το παιχνίδι του. «Εστιάζω πραγματικά στις μικρές λεπτομέρειες γιατί πιστεύω ότι οι μικρές λεπτομέρειες, στο τέλος της ημέρας, θα κάνουν τεράστια διαφορά μεταξύ των παικτών. Προσπαθώ πραγματικά να ρωτήσω για τα πάντα και να έχω όλες τις λεπτομέρειες.

Δεν είναι μόνο μέσα στο παιχνίδι, είναι κι εκτός με φαγητό, το ποτό, την ενυδάτωση, τον χρόνο ύπνου, τα πάντα. Είμαι πραγματικά τρελός και εθισμένος σε αυτό γιατί νομίζω ότι αυτό έκανε τεράστια διαφορά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.