«Σάκος του μποξ» ο Μίνα- Έφαγε γερό κράξιμο από τους οπαδούς για τα... χάλια της Έβερτον

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2023

Δύσκολοι καιροί να υποστηρίζεις την Έβερτον, και πόσο μάλλον να είσαι παίκτης της. Και αυτό γιατί οι απανωτές ήττες και οι κακές εμφανίσεις της αγγλικής ομάδας έχουν... αναγκάσει τους οπαδούς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να «συμμορφώσουν» τους ποδοσφαιριστές.

Ένα... καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να «εκραγεί» φαίνεται πως είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Έβερτον τη φετινή σεζόν, με αφορμή την απογοητευτική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Premier League και δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το απόγευμα του Σαββάτου (14/01), τα «ζαχαρωτά» γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τη Σαουθάμπτον, παραμένοντας έτσι για έβδομη διαδοχική αγωνιστική χωρίς τρίποντο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι φίλοι της ομάδας του Λίβερπουλ ξέσπασαν σε διαμαρτυρίες, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά τη λήξη του ματς, ενώ μάλιστα μερικοί φίλαθλοι είχαν έντονο διάλογο έξω από το γήπεδο με τον αμυντικό της ομάδας, Γέρι Μίνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.