Σάκκαρη: Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γκαρσία και αποκλείστηκε στον ημιτελικό

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2022

Την ήττα-αποκλεισμό με 2-0 σετ (6-3, 6-2) γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία, στον ημιτελικό του WTA Finals. Η Ελληνίδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, με την αντίπαλό της να βγάζει περισσότερη ενέργεια στο τερέν και κάπως έτσι, σε 75 λεπτά αγώνα η Γκαρσία προκκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Καμία σχέση με την εικόνα που έδειξε στα παιχνίδια της στους ομίλους κόντρα στις Πέγκουλα, Σαμπαλένκα και Ζαμπέρ δεν είχε η εμφάνιση της Σάκκαρη, η οποία με μόλις 5 κερδισμένα γκείμ ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στον ημιτελικό εν αντιθέσει με την αντιπαλό της που τα έκανε όλα τέλεια και πήρε το εισητήριο για τον τελικό.

Αυτή η ήττα έφερε την Γαλλίδα στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην οποία βρισκόταν μέχρι πρότινος η Σάκκαρη, η οποία για ακόμα ένα WTA Finals, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Η συνολική οικονομική συγκομιδή της Ελληνίδας τενίστριας από την διοργάνωση ανέρχεται στα 470.000 ευρώ (110.000 πριμ συμμετοχής+110.000 ανά νίκη+30.000 πριμ παρουσίας στον ημιτελικό).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.