Σάκιτς: «Κάναμε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού»

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2020

Ο Άρης κράτησε στο «0» τον Ολυμπιακό για 29 λεπτά μέχρι τη στιγμή που ήρθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και ενώ ο Άρης ήθελε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να ισοφαρίσει ήρθε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του αρχηγού των «ερυθρολεύκων».

Σε αυτό το γκολ στάθηκε με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά πως είναι δύσκολο να κερδίσεις και να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αυστριακού αμυντικού στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι δύσκολο φυσικά να κερδίσεις και να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό, αλλά τους κάναμε τη ζωή δύσκολη, δείξαμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε καλά απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Εκ των υστέρων πολλά μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε, στο πρώτο γκολ, ήμασταν λίγο άτυχοι, ίσως θα μπορούσαμε να αμυνθούμε λίγο καλύτερα, αλλά όχι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά διαφορετικά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να κρατήσουμε ότι είχαμε κατά διαστήματα την κατοχή που είναι δύσκολο σε μία τέτοια ομάδα, ίσως έλειπε η καλή τελευταία πάσα σε κάποιες φάσεις και περισσότερο θάρρος που θα έπρεπε να έχουμε δείξει. Είναι πολύ πικρό να δέχεσαι γκολ με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, μας έκοψε τα πόδια, σίγουρα μας αφήνει πικρία αλλά ήταν μια πολύ καλά εκτελεσμένη προσπάθεια από τον Ολυμπιακό. Κρατήσαμε ειδικά στο τελευταίο κομμάτι αρκετά τη μπάλα στο χώρο του Ολυμπιακού, ίσως έπρεπε να το πιστέψουμε περισσότερο για να δημιουργήσουμε κίνδυνο, αλλά από την άλλη θα ήταν και ρίσκο απέναντι σε ομάδα όπως ο αντίπαλος».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.