Σάκιτς: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να φύγω από τον Άρη - Αρχηγός για εμάς ο Κάνιας»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2022

Ο Εμμάνουελ Σάκιτς μίλησε στο Metropolis 95.5 για το γεγονός ότι τέθηκε με την φανέλα του Ιωνικού αντίπαλος του Άρη, αλλά και για τον συμπαίκτη του, πλέον, Χοσέ Κάνιας. «Ένιωσα ότι θα... μπερδευτώ με τα αποδυτήρια. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή για εμένα γιατί πάντα ήμουν στο γήπεδο σαν παίκτης του Άρη. Ημασταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο παιχνίδι και το δείξαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλοί. Ο Άρης βέβαια έχει ποιοτικές μονάδες και γύρισε τον αγώνα, αλλά του βάλαμε δύσκολα» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Και τα λίγα λεπτά καμιά φορά για τον Άρη είναι αρκετά. Είμαστε μία ομάδα η θέση της δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά μας. Ο Άρης είναι νέα ομάδα, με καινούργιο προπονητή και παίκτες. Δεν είναι εύκολο να βρει ρυθμό. Εμείς το ξέραμε αυτό, μπήκαμε δυνατά και μέχρι ένα σημείο καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το αν θα είχε την δυνατότητα να αγωνίζεται στον φετινό Άρη: «Θα μπορούσα να παίξω, αν επέλεγαν να παραμείνω. Το έχω ξαναπεί, δεν ήταν δική μου απόφαση να φύγω από την ομάδα και τώρα είμαι στον Ιωνικό».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει φέτος ο Άρης: «Λείπω 4 μήνες και δεν την ξέρω από μέσα την ομάδα. Δεν γνωρίζω τι γίνεται. Οταν ήμουν εγώ είχαμε φανταστικούς χαρακτήρες και είχαμε ένα σύνολο που είναι δύσκολο να το ξαναφτιάξει ο Άρης».

Για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος: «Είναι πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Ομάδες από χαμηλά, όπως ο Βόλος και ο Ατρόμητος έρχονται δυνατά, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και αυτό το κάνει ενδιαφέρον. Επίσης η ΑΕΚ βλέπουμε ότι αρχίζει να κερδίζει».

Για την συνύπαρξη με τον Κάνιας: «Μιλάμε πολύ και για το πέρασμά μας από Άρη και ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός, αρχηγός για εμάς στον Ιωνικό και δημιουργεί πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι ευχάριστος. Είναι σημαντικός για εμάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.