Σάκης Τσιώλης: «Πολύ δύσκολα μπορεί ο Πάρντιου να πετύχει στον Άρη»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την νέα επιτυχία του Αμπέλ Φερέιρα στην Βραζιλία, την κατάσταση του Άρη με τον Άλαν Πάρντιου, τη σύγκριση μεταξύ Οντουμπάτζο και Σούντγκρεν αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Για την επιτυχία του Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας και όχι στον ΠΑΟΚ:
« Είναι πολλά που παίζουν ρόλο σε μια ομάδα, πρέπει αρχικά οι απόψεις τεχνικού διευθυντή και προπονητή να ταυτίζονται. Είχε ένα πολύ καλό βιογραφικό όταν ήρθε εδώ στον ΠΑΟΚ, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και κατοχή στην Μπράγκα αλλά τελικά δεν είχε την ίδια επιτυχία. Δείτε όσα κάνει ο Γιοβάνοβιτς φέτος στον Παναθηναϊκό, έχει μια ομάδα πραγματικά δικιά του. Το κύριο θέμα είναι ο προπονητής να έχει τα "κλειδιά" της ομάδας».

Για ότι θέλει να κάνει ο Πάρντιου στον Άρη και αν μπορεί να το πετύχει:
«Πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει αυτό, γιατί ο Άρης είχε έτοιμη ομάδα και πρέπει ο προπονητής να προσαρμοστεί σε αυτή κάτι που είναι πολύ απαιτητικό. Ο Άρης είχε μάθει να παίζει συνδυαστικά και ψηλά στο γήπεδο με κατοχή και είχε ομάδα που δύσκολα την διαπερνούσες. Το άμεσο παιχνίδι που ζητά ο Πάρντιου να παίζει είναι αυτό που κοστίζει γιατί όταν χάνεται η μπάλα δεν προλαβαίνει να κλείσει τους αντίστοιχους χώρους και δέχεται φάσεις και γκολ».

Σε μια σύγκριση Οντουμπάτζο - Σούντγκρεν ποιόν θα επέλεγε:
« Θα επιλέξω τον Οντουμπάτζο γιατί είναι ένας παίκτης που φτιάχνει παιχνίδι, δημιουργεί και μπορεί να βοηθήσει επιθετικά».

Για το επερχόμενο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού:
«Με την κατάσταση που είναι τώρα ο Παναθηναϊκός φαντάζει φαβορί, ο Ολυμπιακός έχει τόσους πολλούς παίκτες, πάνω από 30, και έτσι δεν έχει βρει ακόμα χημεία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.