Σακίλ για Γιάννη: «Όταν παρουσιάζεσαι ως ο καλύτερος, πρέπει να νικάς, αλλιώς είναι αποτυχία»

Metrosport Team07 Μαΐου 2023

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον πρόωρο αποκλεισμός από τους Μαϊάμι Χιτ προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις, με αρκετούς ανθρώπους του αθλητισμού να στέκονται στο πλάι του, αλλά ο Σακίλ Ο'Νιλ, οποίος πολλές φορές έχει υπερασπιστεί τον Γιάννη, είχε διαφορετική άποψη με τον σούπερ σταρ των Μπακς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σακίλ: «Όταν παρουσιάζεσαι ως ο καλύτερος, πρέπει να νικάς. Αν δεν το κάνεις, είναι αποτυχία. Δεν είναι κακό. Δεν είμαι αποτυχημένος ως παίκτης, αλλά απογοήτευσα την πόλη και απέτυχα να πετύχω τους στόχους μου. Τελεία. Πήρε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια και όλοι γνωρίζουμε τι περιμένει ο κόσμος να κάνεις μετά από αυτό. To back-to-back. Να νικήσεις ξανά.

Αποκλείστηκαν στον δεύτερο γύρο των playoffs, εντάξει, αλλά επέστρεψαν και πήραν την πρώτη θέση στην regular season. Αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκαν από τους 8ους της κανονικής διάρκειας. Δεν μπορείς να χάνεις από τους 8ους και να λες ότι δεν είναι αποτυχία.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ακούς τη λέξη αποτυχία, σου αφήνει αυτή την αρνητική αίσθηση. Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ακόμα και οι καλύτεροι έχουν αποτύχει. Απλώς αυτοί κερδίζουν από την αποτυχία στον κόσμο του αθλητισμού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.