Σακελλαρίου: «Το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γάνδη»

Metrosport Team08 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο παλαίμαχος άσος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ μίλησε για τους αγώνες του Δικεφάλου με τη Γάνδη για τους «16» του Conference League

Μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Σακελλαρίου δήλωσε: 

Για το τι θα γίνει με τους Ρώσους τουρίστες: «Δεν έχουμε τόσο πολλούς τουρίστες από τη Ρωσία αλλά όλα έχουν ψιλοπαγώσει. Οι εξελίξεις ενός πολέμου θα επηρεάσουν όχι μόνο τον τουρισμό αλλά και πολύ σημαντικά πράγματα. Όλοι σκεφτόμαστε ότι θα τελειώσει σύντομα και θα έχουμε ένα καλοκαίρι όπως πριν 2-3 χρόνια».

Για τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη: «Αν μιλάμε θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα γιατί το πρώτο ματς είναι στην Τούμπα και αν πάρει ένα ασφαλές σκορ και με την οντότητα που έχει, θα μπορέσει να προκριθεί και να πάει και παρακάτω. Βέβαια τα νοκ άουτ παιχνίδια έχουν παγίδες. Αν στραβώσει ένα παιχνίδι στην αρχή και ενώ πίστευες ότι μπορούσες να πάρεις ένα πολύ καλό σκορ, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Μετά τις γιορτές ο ΠΑΟΚ είναι πιο συμπαγής χωρίς να σημαίνει ότι είναι στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής και ο κόσμος του. Τώρα μπαίνουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια, θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα και με τον κ. Μπότο που είναι γνωστής της αγοράς θα γίνουν οι σωστές κινήσεις. Στον πρώτο γύρο η ομάδα ήταν επιπόλαιη, δεν τέλειωνε τις φάσεις που δημιουργούσε. Τώρα έχει μετουσιώσει τις φάσεις της, αυτό που λέμε να φύγει γρήγορα το άγχος. Όταν έχεις συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, έχεις άλλο αέρα. Τα γκολ με τη Μίντιλαντ ήταν σε κομβικά σημεία. Αν μπει έτσι και με τη Γάνδη δεν έχει να φοβάται κάτι. Δε θα έχει μεγάλη διαφορά. Όλες οι βελγικές ομάδες παίζουν πολύ επίθεση με ξαφνική άμυνα, δεν φοβούνται ακόμα κι αν χάσουν με 2-0, 3-0».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.