Σακελλαρίου: «Παίκτης που δεν κρύβεται ο Κούρτιτς - Πήγε για μεγάλο διάστημα με... παλιές καραβάνες»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2021

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον σκόρερ Κούρτιτς, αλλά και τους Λύρατζη, Τσιγγάρα που ήρθαν στο προσκήνιο.

Αρχικά αναφέρθηκε στις επιδόσεις του Σλοβένου μέσου με τον ΠΑΟΚ: «Τα γκολ που έχει βάλει σε καίρια σημεία σε κάνουν να ξεχνάς τα λάθη του. Αυτό έχει να κάνει και με το ότι ρισκάρει στο παιχνίδι, δεν κρύβεται.» 

Για την υπόθεση γκολ σημείωσε: «Παρότι, πάντως, ο ΠΑΟΚ δημιουργεί ευκαιρίες δεν έχουν έρθει τα γκολ για να καθαρίζει πιο εύκολα τα παιχνίδια. Σε θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες αν δώσεις χώρο παίρνουν αυτοπεποίθηση», ενώ για τους Λύρατζη και Τσιγγάρα τόνισε:

«Ο προπονητής κρίνεται. Υπήρχαν ματς που μπορούσαν αυτά τα παιδιά να μπουν, για να δώσουν ανάσες, αλλά νομίζω ότι ο Λουτσέσκου ήθελε να δείξει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Μπορεί να ήθελε να προστατέψει την ομάδα γι' αυτό έδωσε και αυτή την απάντηση χθες ότι τώρα ήταν η ώρα τους να παίξουν. Είναι λίγο... Μουρίνιο, βέβαια, αυτή η απάντηση. Θα φανεί από εδώ και πέρα και αν δεν πάρουν ευκαιρίες, τώρα που έδειξαν τι αξίζουν, θα μπορέσει να κριθεί πιο αυστηρά ο προπονητής. Τώρα που είναι εκτός στόχου πρωταθλήματος μπορεί να τους δώσει περισσότερες ευκαιρίες.»

Κατέληξε λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ τώρα θέλει νίκες ψυχολογίας, αλλά και να υπάρχει κίνητρο. Μέσα στα ματς η ομάδα χάνεται κάποιες στιγμές. Δεν υπάρχει κάποιος σαν τον Βιεϊρίνια να σηκώσει τις ομάδες στην πλάτη του. Βλέπω οτι πήγε για μεγάλο διάστημα με παλιές καραβάνες που αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό δεν μπορούν να σηκώνουν συνέχεια το βάρος.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.