Σακελλαρίου: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη πλήρες ρόστερ - Ο Σίντκλεϊ έχει στοιχεία, αλλά...»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2021

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε στο Metrooplis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ και την δύσκολη συνέχεια.

Πλέον διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση. «Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήρθε φέτος μαζί με τον αδερφό του. Ο αδερφός του έρχεται χρόνια, ο Δημήτρης πρώτη φορά» τόνισε σχετικά και υπογράμμισε για τον ΠΑΟΚ:

«Αν και είναι νωρίς, πιστεύω ότι έχει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Χθες μπορούσε να το καθαρίσει και δεν το έκανε. Με μία ομάδα στην έδρα σου, υποδεέστερη, αν δεν το καθαρίσεις νωρίς, μετά μπορείς να μπλέξεις. Πλέον, δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο τα πολύ μεγάλα φαβορί. 

Αν εξαιρέσεις κάποιες ομάδες, οι υπόλοιπες μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν οποιεσδήποτε. Απλώς στον ΠΑΟΚ επειδή επέστρεψε αυτός ο προπονητής έχει άλλες βλέψεις. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μπορείς και να το μετουσιώσεις στον αγωνιστικό χώρο».

Σημείωσε ότι: «Ακόμη δεν υπάρχει πλήρες ρόστερ στον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ είναι υψηλού επιπέδου ρολίστας, αλλά δεν είναι σταθερός. Έχει σκαμπανεβάσματα, όμως, η ποιότητα ενός παίκτη δεν αλλάζει. Παίκτες οι οποίοι ήταν σε θέσεις κλειδιά στον ΠΑΟΚ έφυγαν και ξαναήρθαν. Όταν πάει καλά ένας παίκτης μπαίνει στην επόμενη σεζόν με την ροή της προηγούμενης, αλλά όταν φεύγει επηρεάζεται. Ο κόσμος μπορεί να ζητάει γκολ από τον Άκπομ, χρειάζεται, όμως, προσαρμογή.

Ο Ζίβκοβιτς πήρε πολλά ματς πάνω του πέρσι. Φέτος μπορεί να μην έχει μπει τόσο ζεστά. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές βρίσκουνε τον ρυθμό τους. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κέρδισε τον σεβασμό». 

Για τον ανταγωνισμό με τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι πολυτέλεια να έχεις παίκτη σαν τον Ελ Αραμπί στον πάγκο. Αλλά αυτή είναι συζήτηση για τον Ιανουάριο. Αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τώρα είναι τα παιχνίδια με πιο μικρές ομάδες να τα καθαρίζει εύκολα για να μπορεί να πηγαίνει στα πιο δύσκολα πιο άνετος ψυχολογικά. Την απάντηση για το αν αντέξει θα την πάρουμε σύντομα».

Για την παρουσία του Σίντκλεϊ υπογράμμισε: «Τον Σίντκλεϊ τον έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν έχω άποψη. Θα είναι άδικο να τον συγκρίνω όταν έχουν περάσει από αυτή τη θέση παίκτες όπως ο Λίνο και ο Βιεϊρίνια. Έχει στοιχεία, αλλά θέλει χρόνο. Πρέπει να ρολάρει για να βγάλει την ποιότητά του». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.