«Να στηρίξουν όλοι στον ΠΑΟΚ τον Γκαρσία - Ακόμη και ο Λουτσέσκου είχε το ίδιο πρόβλημα»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Hμίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Λευτέρης Σακελλαρίου, ο οποίος μίλησε για την πορεία του πρώην συμπαίκτη του, Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95,5:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ:

«Έχω έναν λόγο να τον παρακολουθώ παραπάνω τώρα. Τον Γκαρσία, τον παρακολουθώ από την Β' ομάδα μαζί με τον Σνάουτσνερ. Μιλάμε αραιά και πού. Όσοι τον έχουμε ζήσει τόσο ως συμπαίκτες αλλά και ως οπαδοί, ξέρουμε ότι αυτό το πάθος μπορεί να το μεταδώσει στην ομάδα και είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να το κάνει αυτό στο 100%.»

Για το δεύτερο ημίχρονο με την PSV:

«Δεν νομίζω να έκανε κάποια προπονητική παρέμβαση στο ημίχρονο με την PSV. Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο είδαμε μια διαφορετική ομάδα. Σίγουρα κάτι έκανε. Όλοι κατάβαλαν ότι είχε να κάνει κάτι με τον προπονητή αυτή η αλλαγή. Δεν πρέπει όμως ο κόσμος να περιμένει πράγματα και θαύματα μέσα σε τόσο λίγο καιρό. Όπως είπε και ο ίδιος, δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα τόσο σύντομα. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη».

Για το αν πιστεύει πως θα έχει στήριξη: 

«Θα την έχει ναι. Πιστεύω ο κόσμος θα στηρίξει. Πρέπει να στηρίξει και η διοίκηση κι όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Ο Πάμπλο δεν είχε την πολυτέλεια να φτιάξει την ομάδα από το καλοκαίρι. Ήρθε τώρα στην μέση της σεζόν με όλες αυτές τις συνθήκες που άφησε και ο προηγούμενος προπονητής. Οι απαιτήσεις όμως μένουν ίδιες, δεν αλλάζει κάτι. Ήταν κοινό μυστικό να αναλάβει, όλοι το ήξεραν απλά δεν γνώριζαν το πότε. Με υπομονή, να αφήσουν τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του. Αυτό πάντα ήταν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Ακόμα και ο Λουτσέσκου που θεωρείται ο δεύτερος πιο πετυχημένος μετά τον Σάντος, ήθελε χρόνο».

Είχε δει σημάδια ότι θα μπορούσε να γίνει προπονητής:

«Ήταν προπονητής μέσα στο γήπεδο. Με καθοδηγούσε στα πρώτα μου παιχνίδια, μου έδωσε ώθηση. Ήταν το μυαλό της ομάδας μέσα στο γήπεδο, και μακάρι να το βγάλει προπονητικά». 

Μιλούσε στα αποδυτήρια; : «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια απαραίτητα. Μόνο η όψη του έφτανε. Πιστεύω ότι με τις γνώσεις που έχει πάρει προπονητικά θα μπορεί να τα βγάλει όλα στο γήπεδο. Ο Πάμπλο, κρατάει αποστάσεις αλλά προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, γιατί όταν ένας παίκτης νιώθει καλά με τον προπονητή του αποδίδει καλυτερα στο γήπεδο». 

Τι περιμένεις σε επίπεδο στόχων; : «Θέλω να πιστεύω πως μια καλή πορεία στην Ευρώπη είναι κάτι που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ και του λείπει. Αυτό θα κοίταζα εγώ πιο πολύ σαν στόχο. Επίσης να μπορέσει να είναι ανταγωνστικός μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα, άσχετα αν το κατακτήσει ή όχι». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.