Σακελλαρίου: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν Σάστρε και στα αριστερά»

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις πρώτες εμφανίσεις του Σάστρε με τον ΠΑΟΚ και την ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ.

«Έχω δει τα δύο παιχνίδια που έχει παίξει και έχει στοιχεία ολοκληρωμένου, σύγχρονου μπακ. Δεν ξέρω κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να επωφεληθεί πέρα του καλοκαιριού. Είναι και σε καλή ηλικία. Προσδίδει καινούργια χαρακτηριστικά στην ομάδα. Είναι παίκτης που θέλει να συμμετέχει στο παιχνίδι, είτε από τα πλάγια, είτε από τον άξονα.

Μακάρι να έχει διάρκεια και να τελειώσει έτσι την χρονιά και να μείνει στον ΠΑΟΚ. Θα κερδίσουν πολλά και οι συμπαίκτες του. Κάθε παίκτης έχει τα δικά του στοιχεία. Ο Σίντκλεϊ είναι διαφορετικός από τον Σάστρε, αλλά ίσως μετά τον Αντρέ θα χρειαστεί έναν αντίστοιχο παίκτη και από την αριστερή πλευρά.»

Για την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ σημείωσε: «Έχει κάνει ένα πολύ καλό σερί ο ΠΑΟΚ και αυτό έχει δώσει ψυχολογία στην ομάδα, άσχετα αν ήταν αγχωτική η νίκη με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κάτι γιατί η ΑΕΚ δείχνει μεγάλη αστάθεια. Πιστεύω ότι θα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Για τους παίκτες κλειδιά υπογράμμισε: «Ήταν καιρός να γίνει αλλαγή, γιατί τα χρόνια περνάνε. Ο Ίνγκασον είναι ένας παίκτης που ο ΠΑΟΚ μπορεί να βασιστεί πάνω του. Μακάρι αυτοί οι ποδοσφαιριστές να πλαισιωθούν και από νεαρά παιδιά.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.