Σακελλαρίου: «Η ενέργεια του Γιαννούλη με τη Γαλλία μπορεί να φέρει μεταγραφή»

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σακελλαρίου, και μίλησε για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας, τον Γιαννούλη και τον κορμό που έχει χτίσει ο Πογιέτ ενώ τόνισε πως δεν θα συμβούλευε τον αριστερό μπακ της Νόριτς να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Γιαννούλη: «Τον γνωρίζω προσωπικά και ακόμη περισσότερα τον Κώστα τον αδερφό του, τα στοιχεία τα έχει δείξει από τη Βέροια πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Όλοι ξέραμε πως θα πάρει μια μεγάλη μεταγραφή όπως πήγε στη Νόριτς. Η κίνηση που έκανε χθες αν την έκανε κόντρα σε μια μικρομεσαία ομάδα δεν θα την πρόσεχε κανείς, το έκανε σε τέτοιο ματς και δείχνει ποδοσφαιρικό θράσος. Ο Γιαννούλης επειδή έπεσε κατηγορία η ομάδα του, ξεχάσαμε την ποιότητά του και τι έχει προσφέρει, επειδή δεν ήταν στην Πρεμιέρ Λιγκ πέρασε λίγο σε δεύτερη μοίρα. Πάντα έδειχνε πως τα στοιχεία του είναι για να παίζει σε υψηλό επίπεδο όπως κάνει ακόμη και τώρα. Με τη συγκεκριμένη ενέργεια κόντρα στη Γαλλία, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μπορείς να πάρεις και μεταγραφή».

Για τα αριστερά μπακ της Εθνικής: «Παλιότερα είχαμε τεράστιο θέμα στο αριστερό μπακ στην Εθνική, τώρα έχουμε πολλούς παίκτες από πίσω από Τσιμίκα και Γιαννούλη, όπως ο Λυκογιάννης. Αν με ρωτούσε ο Δημήτρης θα του έλεγα να μην γυρίσει στην Ελλάδα, χωρίς να υποτιμάω καμία ομάδα. Αν δεν έχεις φτάσει τα 30 δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις, μένεις έξω για να βρεις το καλύτερο δυνατό».

Για τον κορμό που έχει χτίσει ο Πογιέτ στην Εθνική: «Με ότι έχει δείξει ο προπονητής, το 80-90% των παικτών είναι κλειδωμένο, όμως μέχρι τον Μάρτιο είναι πολλοί μήνες, υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες, οπότε δεν είναι όλα σίγουρα γιατί οι ποδοσφαιριστές παίζουν πολλά παιχνίδια. Ο Κωνσταντέλιας έχει να προσφέρει πολλά στην Εθνική, μπορεί να δώσει λύσεις και από τον πάγκο, μπορεί να κρατήσει μπάλα όταν έχεις το σκορ, μπορεί να απασχολήσει την αντίπαλη άμυνα.

Η ομάδα βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο κορμό, ο καθένας δίνει ό,τι μπορεί , η Εθνική θα μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά είχε Ολλανδία και Γαλλία στον όμιλο, άξιζε την πρόκριση. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να προσφέρουν σημαντικό κομμάτι, όπως ο Χατζηδιάκος και ο Παυλίδης που κάνουν εξαιρετικά πράγματα στην Ολλανδία».

Για το παιχνίδι με το Καζακστάν: «Σε αυτά τα παιχνίδια αν πας σαν φαβορί και θεωρείς πως είσαι ανώτερος, και δεν τα καθαρίσεις με ένα εύκολο τέρμα, ξέρεις πως όσο περνάει η ώρα, βαραίνει η μπάλα και τα πόδια. Μετά χρειάζεσαι άστρο για να αλλάξει κάτι και χρειάζεται τρομερή συγκέντρωση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.