Σακελλαρίου: «Αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ φέτος, με αυτό το υλικό, είναι υπέρβαση»

Metrosport Team13 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σακελλαρίου, και μίλησε για τη φετινή πορεία του Δικεφάλου, χαρακτήρισε υπέρβαση όσα πέτυχε με αυτό το υλικό ενώ σημείωσε πως ο Ζίφκοβιτς φαίνεται να έχει μείνει από δυνάμεις.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ με αυτό το υλικό είναι υπέρβαση. Πάει να πάρει το Κύπελλο, έχει κάνει τέτοια πορεία στην Ευρώπη και έφτασε μέχρι και 8-9 βαθμούς κοντά στον Ολυμπιακό. Αν το έλεγε αυτό κανείς στην αρχή της χρονιάς, δύσκολα θα τον πιστεύαμε. Δεν νομίζω πως ο Λουτσέσκου πίστευε στο πρωτάθλημα, ίσως το έκανε για διπλωματικούς και ψυχολογικούς λόγους να πει πως μπορεί με αυτό το ρόστερ μπορεί να πάει για τον τίτλο. Τα άσχημα σχόλια που υπάρχουν δεν τα αξίζει η ομάδα και μπορούν να βγάλουν την συγκέντρωση από την ομάδα. Πρέπει να πάρει το Κύπελλο και να βγει 2ος ο ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να κοιτάξει την επόμενη χρονιά» είπε αρχικά.

Για τις επιλογές στα άκρα: «Ο ΠΑΟΚ πάντα βασιζόταν στην ποιότητα των μπακ του, φέτος αν πιάσουμε όλες τις θέσεις, εξαιρουμένου του Βιεϊρίνια που ήταν αυτός που έπρεπε, δεν υπήρχαν οι παίκτες που θα μπορέσουν να καλύψουν τις γραμμές. Ο Ζίφκοβιτς σαν να κάηκε, σαν να έμεινε από δυνάμεις, δεν είναι ίδιος ποδοσφαιριστής με πέρυσι. Όταν ο Ζίφκοβιτς δεν ήταν καλά και η υπόλοιπη ομάδα δεν μπορούσε».

«O ΠΑΟΚ χρειάζεται στον τελικό να έχει επιστροφές στην άμυνα για να είναι πιο σίγουρος και πιο συμπαγής» κατέληξε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.