Σακελλαρίου: «Ο Αντρίγια είναι απρόβλεπτος, αν βρει ρυθμό δεν τον σταματάς»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Ο πρώην οπισθοφύλακας του Δικεφάλου μίλησε αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα και τα συμπεράσματα που έβγαλε από τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας στη Δανία με αντίπαλο την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο του Conference League με φόντο και το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ειδική μνεία έκανε και για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος διάγει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Η ποιότητα του Ζίβκοβιτς είναι δεδομένη. Ξεκίνησε νωθρά, αλλά τέτοιοι ποδοσφαιριστές αν βρουν ρυθμό δεν μπορείς να τους σταματήσεις. Δεν ξέρεις πως να τον μαρκάρεις, δεν γνωρίζεις την κατεύθυνση που θα πάρει στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστική η μέσα κίνηση του, όπως ο Ρόμπεν, δεν μπορείς να τον σταματήσεις ακόμα και αν έχεις προετοιμαστεί καθώς είσαι ένα βήμα πίσω από αυτόν σαν αμυντικός».

Για να προσθέσει: «Είναι ένα μεγάλο όπλο για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ολυμπιακός θα είναι προετοιμασμένος για αυτό. Όλοι θυμούνται τι έγινε στο τέλος και ο ΠΑΟΚ έχει την ψυψολογία με το μέρος του. Τα αποτελέσματα που έφεραν χθες οι ομάδες, παίζουν σημαντικό ρόλο, πόσο μάλλον όταν έχεις απέναντι σου μεγάλες ομάδες και αυτό ενισχύει την ψυχολογία σου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.