Σαϊτιώτης: «Ο Παναθηναϊκός δείχνει καλύτερο πρόσωπο προς το παρόν από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team06 Μαΐου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Σαϊτιώτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή στη «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την αναμέτρηση του Ηπειρωτών με τον ΠΑΟΚ για τα play-offs της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει καλό πρόσωπο, παίζει χωρίς άγχος, σε όλα τα παιχνίδια ήταν θετικός, θα είναι ένα σφικτό παιχνίδι. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δέχτηκε το γκολ στο 98΄, σε όλα τα παιχνίδια το παλεύει μέχρι τελευταία στιγμή. Έχουν καλό κλίμα, δεν έχουν κάτι να χάσουν, παίζουν στην έδρα τους, στις τελευταίες αγωνιστικές ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει μεταγραφή ή να παραμείνει, οπότε και συμβόλαιο να έχει κοιτάει το κάτι παραπάνω. 

Άρα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον κάθε ΠΑΟΚ, είναι κίνητρο για κάποιον ποδοσφαιριστή που παίζει σε μικρότερη ομάδα να κάνει μια καλή εμφάνιση».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: «Έτσι όπως έχουν τα play-offs, είτε δεύτερος, είτε τρίτος, δεν έχει διαφορά, αφού δεν υπάρχει Champions League ή Europa League. Εκεί που φτάσαμε στο Conference, τι να κυνηγήσει. Έχει και κάποια προβλήματα τραυματισμού, θέλει να ξεκουράσει και κάποιους παίκτες. Και ο κόσμος αν μπορούσε να διαλέξει, θα επέλεγε το Κύπελλο».

Για τελικό του Κυπέλλου: «Εγώ είμαι ΠΑΟΚτζης, αλλά πάντα μιλάω με αυτό που βλέπω. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο προς το παρόν από τον ΠΑΟΚ, αλλά στον τελικό όλα συμβαίνουν, με όποιον και να παίξεις. 

Σε είκοσι μέρες που είναι ο τελικός δεν ξέρουμε τι θα γίνει, μπορεί να υπάρξουν και τραυματισμοί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.