Σαϊτιώτης: «Ο Κωνσταντέλιας... ξεφτιλίζει τον Λουτσέσκου - Είχα έρθει δύο φορές κοντά στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2022

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις φορές που είχε έρθει κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον φετινό Άρη. «Είναι τυχαίο το όνομά μου με το ότι ήμουν γρήγορος. Ενα μεγάλο ποσοστό του κόσμου μου λέει εσύ είσαι το σέντερ φορ του ΠΑΣ. Εκανα καλές χρονιές εκεί και γι' αυτό με θυμούνται σαν ποδοσφαιριστή των Ιωαννίνων. Σίγουρα για έναν παίκτη ή προπονητή η εμπιστοσύνη είναι σημαντική. Αλλά δεν αρκεί, θέλει και δουλειά. Εμένα με εμπιστεύτηκαν και έπρεπε να τους δικαιώσω. Εμένα με αγόρασε από την Ξάνθη ο κ. Κούγιας και νομίζω τον δικαίωσα.

Το πρώτο μου συμβόλαιο ήταν στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ντεμπούτο με την Ξάνθη είχα κάνει μέσα στην Τούμπα, είχαμε χάσει με γκολ του Γεωργιάδη. Δύο φορές είχα έρθει κοντά με τον ΠΑΟΚ. Είχαν πάρει τότε τον Καπαγιαννίδη και με εμένα με είχαν πει αν γίνεται να περιμένω να τελειώσει την χρονιά και έτσι επέλεξα να πάω στην Ξάνθη, δεν πήρα το ρίσκο. Την επόμενη χρονιά, ίχε έρθει ο κ. Ζαγοράκης, τα βρήκαν στο οικονομικό, αλλά ο κ. Κούγιας ζήτησε μετά ένα μεγάλο ποσό. Από μικρός ήμουν ΠΑΟΚ, ήθελα να φορέσω τη φανέλα του, αλλά δεν στεναχωριέμαι.»

Τόνισε ότι: «Ο ΠΑΣ δεν έχει τώρα φορ. Φέτος είναι πολύ δύσκολη η χρονιά για την ομάδα, όπως και για τον ΟΦΗ. Υπάρχει και η Λιβαδειά, αλλά επειδή τα Γιάννινα τα μάθαμε στην 8άδα και να κάνει κάνουν καλές εμφανίσεις, μας κακοφαίνεται. Φέτος βλέπω ότι δέχεται εύκολα γκολ και υπάρχει γκρίνια.»

Για το ματς του ΠΑΣ με τον Άρη: «Τον Άρη τον περίμενα καλύτερο και πέρσι πίστευα ότι θα τερματίσει πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ γιατί έπαιζε πιο ωραίο ποδόσφαιρο. Και φέτος πίστευα ότι θα είναι ψηλά... Ο Άρης έχει καλύτερο κορμό από τον ΠΑΣ και ψυχολογία και κουτσά στραβά θα το πάρει το παιχνίδι. Πήρε έμπειρους παίκτες, αλλά σε ολόκληρο Άρη δεν υπάρχει Έλληνας. Οχι ότι έχουν οι άλλες ομάδες, αλλά ο ΠΑΣ έχει 6-7. Βλέπουμε ότι και οι υποδομές του Άρη δεν είναι καλές.»

Για τον Πάλμα: «Ο Πάλμα έχει καλά στοιχεία, αλλά πάντα παίζει ρόλο η ψυχολογία. Εγώ δεν είχα τεχνική, αλλά είχα δυνατό πόδι κα ταχύτητα. Δεν μπορούσα να παίξω ένας με έναν. Πιστεύω ότι από τον Πάλμα περιμένει ακόμη περισσότερα ο Άρης.»

Για τον Γκρέι: «Ο Γκρέι ξεκίνησε καλά, περίμενα πολλά περισσότερα, αλλά εννοείτε με τα αποτελέσματα έπεσε και ο παίκτης. Έχασε κάποια σημαντικά γκολ και, ίσως, αυτό τον επηρέασε.»

Για τον Ολιβέιρα: «Για εμένα είναι μεγάλη ευθύνη του ΠΑΟΚ που δεν πήρε σέντερ φορ, γιατί όταν ένας παίκτης γυρνάει από χιαστό όσο καλός και να είναι έχει χάσει τη φόρμα του. Μία ομάδα με απαιτήσεις όπως ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να... τσοντάρει για παίκτη σε αυτή τη θέση. Δεν έχει το εύκολο γκολ. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα τέμπο, αργό, εμένα δεν με ευχαριστεί. Όποτε βλέπω τον Αουγκούστο... αλλάζω κανάλι. Είναι επικίνδυνος στα μαρκαρίσματα και σαν δεκάρι δεν βγάζει μία πάσα. Έδιωξαν τον Τσιγγάρα και τώρα σε... ξευτιλίζει ο Κωνσταντέλιας. Ο Λουτσέσκου έχει κάποια... κολλήματα με ποδοσφαιριστές μικρότερους σε ηλικία.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.