Σα: «Μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία ο Μαρινάκης ήρθε στ' αποδυτήρια με 15 οπαδούς...»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ζοσέ Σα μίλησε για ένα περιστατικό που βίωσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Λαμία το 2019.

Με δηλώσεις του στην Daily Mail και έχοντας κληθεί ν' αναφερθεί για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που επίσης είναι αφεντικό και της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ζοσέ Σα θυμήθηκε: «Είναι καλός άνθρωπος και με βοήθησε πολύ. Όμως, μετά από τον αποκλεισμό από την Λαμία στο Κύπελλο, είχε έρθει στ' αποδυτήρια με 15 οπαδούς που είχαν κόκκινα μάτια και σχεδόν έκλαιγαν. Μας ζητούσαν να τιμήσουμε τη φανέλα και να δίνουμε περισσότερα στο γήπεδο.

Εδώ, στην Αγγλία, οι οπαδοί είναι πιο ήρεμοι και σε σέβονται περισσότερο. Αν και στον Ολυμπιακό ο κόσμος με αγαπούσε και με στήριζε, ακόμα κι όταν ήμουν σε κακή κατάσταση».

Μιλώντας επί προσωπικού σημείωσε: «Όταν παίζω με φίλους μου, δεν μου αρέσει να μπαίνω στο τέρμα. Παίζω επίθεση και θέλω να σκοράρω. Και φυσικά στην Παλμέιρας, την ομάδα της γενέτειράς μου, είχα παίξει δεξί μπακ όταν ήμουν πολύ μικρός.

Ο προπονητής μου, μια μέρα μου είχε ζητήσει να παίξω στο τέρμα γιατί δεν είχαμε γκολκίπερ. Δεν θυμάμαι και πολλά από το ματς γιατί ήμουν 10-11 ετών. Όμως, την επόμενη σεζόν είχαμε καλή ομάδα και πήραμε το πρωτάθλημα. Οι γονείς μου πάντοτε με στήριζαν αν και ως τερματοφύλακας έπρεπε να διαθέσεις περισσότερα χρήματα λόγω του ότι έπρεπε να παίρνεις γάντια, παπούτσια και όλα τα υπόλοιπα.

Ο πατέρας μου, μου έδωσε τα πάντα και μου είπε “μια μέρα θα μου το ανταποδώσεις”».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.