Σ. Παπαδόπουλος: «Από τον Άρη λείπει το εύκολο γκολ»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Α.Ο Τρικάλων, Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής, με πάνω από 350 παρουσίες στους πάγκους, σχολίασε την εικόνα του Άρη τις πρώτες έξι αγωνιστικές αλλά και για το πρόβλημα των «κίτρινων» στο επιθετικό κομμάτι. Επίσης, μέσω του Metropolis, έστειλε τις ευχές του στον τεχνικό του Άρη, Άκη Μάντζιο, καθώς σήμερα (21/10) έχει τα γενέθλια του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

Για την πιθανή τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών του Παναθηναϊκού:

«Οι φίλαθλοι θα πρέπει να καταλάβουν και να βοηθάνε την ομάδα τους με την φωνή τους και το πάθος τους, γιατί γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί των «μεγάλων» ομάδων είναι ο 12ος παίκτης για κάθε σύλλογο. Θα πρέπει να βοηθάνε με τον τρόπο που ξέρουν, χωρίς να επιβαρύνουν την ομάδα τους.»

Για Άρη:

«Ο Άρης έχει ένα πολύ καλό υλικό, έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι αν βρίσκονται σε καλή μέρα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι, θα πρέπει όμως, να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Πιστεύω, ότι ο Άρης δυσκολεύεται πιο πολύ στο γήπεδο του, διότι εκεί οι ομάδες κλείνονται στην άμυνα, βέβαια, έχει την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έχει τους επιθετικούς της περιοχής, για να μπορέσουν να τελειώσουν κάποιες φάσεις. Είναι και αρκετά δύσκολο πάντα αυτό βέβαια.» 

Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε:

«Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις ένα επιθετικό, πρέπει να βρεις έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ταιριάζει στο περιβάλλον της ομάδας. Νομίζω, ότι ο Άρης έχει «εφοδιαστεί» με πολύ καλούς επιθετικούς στο παρελθόν, είναι και λίγο θέμα τύχης αυτό. Στην πρόσφατη αναμέτρηση επί της Λαμίας, οι «κίτρινοι» δημιούργησαν αρκετές φάσεις αλλά βρήκε μόνο ένα γκολ, αν δεν διπλασιάσεις τα τέρματα σου, υπάρχει η πιθανότητα να ισοφαριστείς. Γενικά, ο Άρης έχει έναν ωραίο τρόπο παιχνιδιού, έχει καλούς εξτρέμ. Νομίζω, πάντως, ότι έχει τους επιθετικούς, οι οποίοι μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Θεωρώ, ότι το πρόβλημα του Άρη βρίσκεται στην αναποτελεσματικότητα στην επίθεση.»

Για τα γενέθλια του Άκη Μάντζιου:

«Του εύχομαι να έχει πάνω από όλα υγεία, να χαίρεται την οικογένεια του και όσες περισσότερες νίκες.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.