Σ. Παπαδόπουλος: Αντί να κάνουμε μία μεταγραφή, αγοράσαμε απινιδωτή!

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Τα πρώτα δείγματα δουλειάς είναι θετικά στον Θρίαμβο Παρθενίου με την ομάδα να μετράει τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια. 

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Θρίαμβο ο πρόεδρος της ομάδας Σάββας Παπαδόπουλος επισήμανε: «Μαζευτήκαμε μια παρέα φίλων από τα παλιά, που φορέσαμε τη φανέλα του συλλόγου και με μια ρομαντική διάθεση πήραμε την απόφαση να ασχοληθούμε με τον Θρίαμβο. Τα περισσότερα παιδιά της ομάδας είναι από την περιοχή με εξαίρεση δύο φοιτητές. Στη δεύτερη αγωνιστική παίξαμε με τον Οδυσσέα και το πήραμε το παιχνίδι. Το άλλο μεγάλο όνομα του ομίλου είναι και η Σίνδος η οποία έχασε στον Ακροπόταμο. Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα, το οικογενειακό κλίμα βοήθησε ώστε να αποδίδουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και προχωράμε με κρυφό στόχο την άνοδο». ▶ Απινιδωτής σε αγώνες του συλλόγου

 Με χρήματα του Σάββα Παπαδόπουλου αγοράστηκε απινιδωτής και ο πρόεδρος της ομάδας επισημαίνει: «Ορμώμενος από το συμβάν με τον Δανό Ερικσεν και επειδή είχα και εγώ μια προσωπική περιπέτεια με την καρδιά μου, αντί να κάνουμε μια επιπλέον μεταγραφή, προτίμησα να πάρουμε τον απινιδωτή για τους αγώνες της ομάδας, ενώ θα είναι διαθέσιμος και στο χωριό μας. Το έκανα με όλη μου την καρδιά, για να προλάβουμε μια τυχόν άσχημη περίπτωση. Χρειάζεται και η ιδιωτική πρωτοβουλία. Βάζοντας πλάτη όλοι μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.