Σ. Λυμπερόπουλος: «Ο Κοτάρσκι έχει περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να γίνει πιο σταθερός»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2023

Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, και αναφέρθηκε στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, ενώ σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα και την εικόνα του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Κοτάρσκι: «Η δυσκολία του χθεσινού (26/1) γκολ με τον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλη. Ο Κοτάρσκι μου αρέσει, έχει περιθώρια βελτίωσης, πιστεύω για να αλλάξει το επίπεδό του πρέπει να γίνει πιο σταθερός, διότι παίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο ανταγωνισμός που υπάρχει το φετινό πρωτάθλημα θα κάνει τον κόσμο κάποια στιγμή να γυρίσει στα γήπεδα, ήδη έχει ξεκινήσει. Το ποδόσφαιρό μας σε αυτά τα επίπεδα πρέπει να πάει, όχι να φεύγει μια ομάδα από τον Οκτώβριο και είνια πρωταθλητής όπως παλιότερα.

Νομίζω πως όλες οι ομάδες κάνουν μια προσπάθεια ανάκαμψης και αυτό θα φέρει και την αλλαγή, αλλά υπάρχουν ακόμα κομμάτια να βελτιώσουμε. Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει ομαδικότητα και μεγαλύτερη ηρεμία στα αποδυτήριά της, έχει έναν προπονητή οποίος έχει φέρει τις δικές του αρχές και της δίνει έναν αβαντάζ ότι είναι έχοντας το μεγάλο ατού του καινούργιου γηπέδου, και δείχνει μια σταθερότητα στην απόδοσή της. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, δείχνει ζαλισμένος αλλά δεν μπορώ να ξεγράψω μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, νομίζω ότι δεν θα παραδοθεί σήμερα».

Για τον Άρη: «Επειδή έχω περάσει και από τον Άρη πιστεύω και θέλω να μην τον επηρεάσει ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Είχα πει και παλιότερα ότι το ποδόσφαιρό μας θα γίνει καλύτερο αν ο Άρης -και ο Ηρακλής, είμαι από τους ρομαντικούς- ξεκινήσει να διεκδικεί τίτλους. Φέτος έχει καλού παίκτες ο Άρης, παρότι του έχουν έρθει κάποιες στραβές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.