Σ.Φ ΠΑΟΚ: «Το κύπελλο εμείς ή εμείς»

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. 

Ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία να κατακτήσει για πέμπτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια το τρόπαιο και ένατη συνολικά στην ιστορία του. 

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για την επικείμενη αναμέτρηση του Σαββάτου (21/5, 20.00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού και να εξασφαλίσει τη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Πλέον ο μοναδικός στόχος και ο πιο σημαντικός φυσικά με βάση του πως εξελίχθηκε η χρονιά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος και παρά το γεγονός πως πάντα ο ΠΑΟΚ παίζει τους τελικούς στην Αθήνα με το ποκ και ποτέ στη βόρεια Ελλάδα, κατεβαίνουμε τρελαμένοι για το 5/5 μέσα στο σπίτι σας.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ όντας με διαφορά ο πιο ταξιδιάρικος λαός στην Ελλάδα θα κάνει το καθήκον του και θα κάνει μια ακόμη απόβαση το Σάββατο το βράδυ στην Αθήνα.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε δίπλα στην ομάδα και τους ζητάμε να δώσουν το 1000% σε αυτό το τελευταίο ματς, σε αυτή τη δύσκολη σεζόν και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το 9ο κύπελλο στην ιστορία μας. Σε όλη τη ζωή μου τρελαμένος ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος.

Υ.Γ: Το κύπελλο εμείς ή εμείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.